Helgen i stort!


Gjorde en ok machen i Lördags, men ingen mål.

Nu har jag sätt matchen och man blev inte gladare efter det. Att spelare som Kaka, Benzema och Ronaldo kan missa såna solklara lägen är pinsamt. Men jag får nog säga att Benzema hade mycket otur också. I dag var laget tillbaka och tränade och det var inte många skämt som drogs i omklädningsrummet innan träning. Higuain, Van Der Vaart och Van Nistelrooy var också med en stund innan de begav sig till gymmet för att återhämta sig ifrån sina skador.

När det gäller silly season så har det gjorts en omröstning bland 800 Real Madrid medlemmar vilken splare man vill ha och Franck Ribery fick flest röster (74,5%), två kom Silva (66,9%) och trea Fabregas med (66,6%) av rösterna. Fråga inte hur omröstningen gick till eftersom de inte blir 100 % tillsammans men så var det i alla fall.

När det gäller Sergio Canales så verkar det stå still just nu, Real Madrid bjuder 10 milj Euro och att han får spela kvar i Racing. Men mer har inte kommit fram. Johan Cruyff fördömer affären och på står att spelare inte ska flytta till storklubbar innan de är 21-23 år gammal. Men då kanske han ska ta ett snack om Barca som har hållit på med barn handel i många år.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0