Spelar Betyg: Real Madrid - Mallorca 2-0


Vilken spelare, 11 mål denna säsongen!

Härligt med en seger trots dåligt väder så tog Real Madrid hand om spelet och lät inte Mallorca komma i närheten av Real Madrids mål. Stort plus ska backlinjen ha. Här kommer alla spelar betyg:

Casillas: 5
Gör två räddningar i dag. Den första på nick och det andra kunde ha slutat riktigt illa då han modigt slänger sig in framför Mallorca spelarens sträckta ben och tar bollen. Annars var det en lugn kväll för Casillas.

Arbeloa: 6
Växer i rollen som ytterback och spelar med bra självförtroende. Vågar följa med upp i anfallen och utmanar själv i bland. Lite för osjälvisk i visa lägen. Minus är att han är lite långsam.

Albiol: 6
Gör en bra match men utmärker sig inte så mycket, spelar alltid enkelt och säkert.

Garay: 7
Väldigt stabil och gör många bra brytningar. Har tagit över mycket bra som mittback. Garay är en klippa!

Marcelo: 5
Är bättre som mittfältare, men följer med ibland i anfallen. Lite mer anonym än vanligt.

Gago: 7
Riktigt bra match av Gago som var på rätt plats hela tiden. Bra pass, bra brytningar och sliter hela tiden. Synes ingen rost på honom i dag!

Alonso: 6
Slår bort lite pass då och då men är så viktig på mittfältet. Sliter över hela banan och är alltid passnings bar. Tyvärr såg han skadad ut på slutet och blev utbyt.

Van Der Vaart: Inge betyg
Skadad i min 19.

Kaka: 5
Såg lite ringrostig ut men hade trots det ett ass. Borde kanske gjort ett mål också. Nästa match är Kaka tillbaka på riktigt igen. Utbytt!

Ronaldo: 7
Var överallt och ville verkligen göra mål i dag, och lägen saknade han inte. 3-4 klara lägen hade han som kanske ska vara mål. Men Ronaldo gjorde allt bra förutom mål, det kommer snart.

Higuain: 9
Gör ett underbart vackert mål men borde gjort fler. Dessutom borde han varit mer skärpt i passningsspelet då han kunnat gjort 2-3 ass till. Men Higuain gjorde ett mål och en ass så en nia får han, 10 hade han fått om han haft bättre pass i matchen.



Inhoppare

Granero: 7
Gör ett mål och har ett bra skottläge. Gör en bra match efter inhoppet.

Benzema: 5
Gör ett offside mål. Försöker göra bra saker men har för lite tid.

Guti: Inge betyg
Vilka smörpass, men spelar för kort tid!

Kommentarer
Postat av: HALA MADRID

Varför blev guti utbuad av fansen?

2010-01-11 @ 14:57:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0