Van Der Vaart och Lass redo för spel


Raul bjuder på lite ifrån den gamla skolan!

Två dagar kvar till matchen på Lördag mot Espanyol och i dag gjorde Real Madrid sitt näst sista pass innan matchen. Två glädje besked kunde man se när laget kom ut på Valdebebas gräsplan nu i morse. Det ena var Van Der Vaart och den andra var Lass som båda är fria sina skador. I Onsdags var även Diarra och Higuain tillbaka i träning så nu börjar det se ut som att vi kan få en mycket stark trupp till Lördags fajt. Ronaldo är avstängd fortfarande, Real Madrid verkar inte fått något gehör för protest till förbundet. Men det är ju inte så konstigt det är ju Ronaldo vi pratar om och inte Messi. Då hade det blivit noll matchers avstängning. 

På träningen i dag körde laget först jogging som uppvärmning innan man gick över på en hinderbana med boll som man körde i par, den ena körde och den andra vilade. Pedro Mosquera ifrån Castilla var med något som har blivit allt mer vanligt.

Garay, Guti, Arbeloa och Metzelder körde i gymmet hela träningen.

Morgon dagens träning som också är den sista innan matchen kommer att hålla bakom stängda dörrar så att Pellegrini kan gå igenom taktik och olika varianter. Får vi se Benzema och Higuain i anfallet på Lördag tro?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0