Inför: Real Madrid - Villareal


En pressad Pellegrini tar sig an Villareal!

Nu på Söndag möter Real Madrid - Villareal på hemmaplan. Sist vi möte Villareal så vann vi med 2-0 efter mål var Ronaldo och Kaka. Real Madrids form kan man diskutera just nu , i förra liga matchen mot Xerex vann man pga att Xerex var ett mycket sämre lag än Real. I veckan när man möte ett Lyon som håller hög klass så åkte vi på en mycket rättviss förlust. Så frågan är hur det är med formen egentligen? Higuain som gjorde mål i så gått som varje match innan skadan såg seg och tung ut mot både Xerex och Lyon. Real Madrid har inte förlorat på hemmaplan denna säsongen och det är något som talar för Real Madrid seger nu på söndag. Villareal är ett mycket bra lag med många bra spelare så det kommer bli tufft, men på hemmaplan tar vi det.

Villareal ligger just nu på en 10:e plats i ligan, men har som mål att komma högre upp. Man började liga spelet i höstas mycket dåligt och tog inte en tre poängare på de sju första matcherna. Nu har man kommit igång och har startat sin klättring uppåt i tabellen. Förra helgen vann man mot Bilbao med 2-1 på hemmaplan. Villareal har många bra spelare som tex anfallarna Giuseppe Rossi, Llorente och Nilmar. På mitten har man bra kantspringare i Pires och Cazorla. I mitten har man den mycket bra defensiva spelaren Marcos Senna som kommer vara en igel på Ronaldo. Landslagsspelaren Capdevilla finns i backlinjen, hans inlägg får vi se upp med.

Real Madrid kommer nog göra allt för att få tillbaka en positiv anda i laget efter förlusten i veckan. Skadeläget ser bra ut, Van Der Vaart är tillbaka. Guti, Benzema, Drenthe och Pepe finns däremot kvar på listan över skadade spelare. Hur Pellegrini kommer ställa upp laget är oklart. Han måste nog bestämma sig över om Ramos ska spela i mitten eller inte. Det går inte att ändra ett mittbacks par mitt i en match som han gjorde sist. Det är pojklags coachning att hålla på så. Det gjorde så att vi förlorade mot Lyon. Pellegrini har mycket att bevisa just nu. Men våran klass kommer att vara avgörande i matchen så att vi vinner. Hoppas Barca förlorar i dag!

Kan tänka mig att Pellegrini ställer upp ungefär så här: Casillas, Arbeloa, Albiol, Garay, Ramos, Lass, Alonso, Kaka, Van Der Vaart, Ronaldo, Higuain.



Truppen:
Målvakter
: Casillas, Dudek
Försvarare: Ramos, Albiol, Arbeloa, Metzelder, Marcelo, Garay
Mittfältare: Diarra, Gago, Lass, Xabi Alonso, Granero, Kaka, Van der Vaart
Forwards: Cristiano Ronaldo, Raul, Higuain

Håll koll på: Nilmar och Ronaldo
Plats: Santiago Bernabeu
Tid: 21:00 21/2
Tips: 4-2
Dryck: Kall Cola

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0