Spelar Betyg CL: Lyon - Real Madrid 1-0


Benzema gjorde ingen glad i dag heller!

Spelar betygen kan inte bli höga när man uppträder på det sätt Real Madrid gör i kväll. Lyon var det vassare laget matchen igenom. Real Madrid försökte komma igenom i mitten hela match och man kom ingen vart. Tråkigt att man spelar utan hjärta för klubben. Ronaldo och Kaka kanske ska sluta prata om sina gamla klubbar hela tiden och koncentrera sig på Real Madrid istället.

Casillas: 2
Kan inte göra så mycket på målet, passivt försvars spel och dåligt boll tapp av Granero får han skylla på. Gör en mycket fin räddning på ett friläge. Men bjuder även Lopes på ett. Tveksam insats.

Arbeloa: 2
Tappar bollen hela tiden, gör saker han inte klarar av och kändes inte bra i dag. Dålig både offensivt och defensivt.

Albiol: Känns inte klockren i försvaret men gör en ok match ändå. Dåligt snack med Garay vid målet, någon måste gå på.

Ramos: 7
Klockren som mittback, gör inga misstag och jobbar över hela plan. Får täcka upp för Marcelo gång på gång. Vinner allt i luften.

Marcelo: 1
Släpper sin spelare på kanten hela tiden. Man blir mörkrädd när han spelar som vänsterback. Men alternativen är inte så många då vi tydligen måste ha Ramos i mitten för att inte släppa in mål.

Diarra: 2
Han är för seg och passningsspelet är för dåligt. Bra att täppa till i slutet av matchen men ska inte spela ifrån start. Varför spelade inte Lass??

Alonso: 8
Slet som ett djur och vann mycket boll, synd bara att han inte hade någon att passa den till. Tråkigt att han drog på sig ett gult och missar returen. Var annars bäst på plan.

Granero: 2
Oförlåtligt misstag vi 1-0. Slarvar i passningsspelet och tar många fel beslut.

Kaka: 3
Tar sina löpningar men fastnar hela tiden på en försvarare. Kaka gör ingen glad just nu. Kanske Milan presidenten som tjänade 650 milj på honom.

Ronaldo: 5
Började piggt och bjöd på några fina finter. Men sen lyckades han inte med något. Vill hela tiden men i bland överarbetar han. Självisk i många lägen.  

Higuain: 1
Har ett läge på hela matchen. Han är lika iskall som alltid i CL. Har aldrig gjort en bra match när det gäller. Tråkigt för en spelare som är så bra i Laliga. 

Inhoppare:

Garay: 3
Gör en ok match men ser så osäker ut. Inte samspelt med Albiol vid målet.

Benzema: 2
Lyon fansen kan inte blivit imponerade.  

Pellegrini: 0
Lyckades inte med matchplanen om han nu hade någon. När han väl agerade så blev det mål i baken direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0