Intervju med Van Der Vaart


Fyller 27 år i morgon!

Rafael Van Der Vaart är tillbaka ifrån sin vadd skada och i förra matchen fick han lite spel tid i slutet. Nu till helgen möter Real Madrid - Xerex på borta plan och VDV hoppas få spela ifrån start igen. Det är en viktig match säger han.

"Det är en chans för oss att komma ifatt Barcelona eftersom de har en svår borta match mot Atletico Madrid och saknar många spelare. Men det viktigaste är att vi vinner, sedan kommer jag vara ett fans av Atletico om de lyckas slå Barca. Barca är ett bra lag och förlorar inte många matcher, därför är det extra viktigt att de förlorar mot just Atletico."

Rafa var riktigt bra innan han blev skadad och hade precis fått en plats i Real Madrids startelva. Nu är det inte lika självklart att han kommer ta en plats då både Kaka, Granero och Guti spelat riktigt bra och visat bra självförtroende. I morgon fyller VDV 27 år och den bästa presenten skulle vara att få spela i matchen mot Xerex säger han. 

"Min familj kommer att vara på plats så att få bjuda dem på fotbollsfest skulle vara kul."

Tillsist fick han prata lite om Champions league mötet mot Lyon i Frankrike.

"Det är mycket viktigt för oss men det kommer att bli tufft. Lyon är ett bättre lag i Europa än vad det är i Ligan. Det var bra att vi fick första matchen på borta plan då kan vi förhoppningsvis göra något mål där och sedan få det lättare på hemmaplan."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0