Sista timmarna är här!


Metzelder lämnar Real efter säsongen!

Januari fönstrets sista timmar tickar sakta förbi. I Real Madrid lägret så har det inte händ så mycket under dagen. Den stora frågan just nu är var Gago spelar? Det ryktas en hel del om att han kommer att gå till Man City i England men samtidigt säger andra tvärtom. Ett bud på 18 milj € finns på bordet hos Real Madrid med man vill ha mer. Som det känns nu skulle Gago gärna få stanna. Men jag skulle förstå honom om han lämnar för att få speltid. Men samtidigt så ska han ha Robinho i bakhuvudet. Det gick inget vidare för honom i just Manchester City.

En ny brasse sägs vara på väg in? Denna gången är det Sao Paulo-mittfältaren Hernanes som Real Madrid är intresserade av. Hernanes är defensiv mittfältare och jagas av de flesta storklubbar i Europa. Prislappen då? jo 15 milj € sägs Sao Paulo vilja ha för spelaren. Inte allt för dyrt för en så bra spelare.

En stor övergång kan inträffa innan tolvslaget i kväll och det är Romas Daniel De Rossi till Real Madrid. Enligt Goal så har Real Madrid erbjudit 40 milj € för mittfälts bjässen. Men förmodligen kommer Romas sportchef tacka nej till erbjudandet. Han säger att De Rossi ska stanna i Rom.

Christoph Metzelder har berättat att han kommer att lämna Real Madrid efter säsongen. Metzelder kom 2007 ifrån Dortmund men har inte lyckats ta en ordinarie plats Real Madrid. Nu går han in på sina sista månader i klubben.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0