Senaste nytt vecka: 7


Hyllar Madeira!!

Real Madrid fick i veckan se sig besegrade i Champions League utav Lyon med 1-0. Vi ska vara glada med 1-0 för det kunde vara mer inför returen på Bernabeu. Nu har vi en stor chans att gå vidare men historia måste skrivas, Real Madrid måste vinna över Lyon. Det är något som vi inte lyckats med någonsin. två lika matcher på hemmaplan är det bästa vi fått med oss ifrån en match mot Lyon. Illa men nu ser vi framåt i stället för bakåt.

Det snackades i veckan om att Pellgrini satt löst. Men efter helgens 6-2 vinst så fick sig nog alla kritiker en knäpp på näsan och förstår nog att Pellegrini kan göra stor dåd i Real Madrid bara han får tid på sig. Mourinho var mannen som skulle ta över men det är nog inte aktuellt ännu. Kanske om vi skulle åka ur CL men nej..

Ronaldo är en stor spelare och en omtänksam människa, i veckan har han hjälpt den katastrof drabbade ön Madeira genom att hjälp och Hjälpinsatser. Han är själv född på ön och nu när det varit översvämningar och Jordskred så vill han hjälpa de familjer som blivit hemlösa.

När det gäller spelare som kan vara aktuella för spel i Real Madrid nästa år så har Angel Di Maria nämnts i pressen. Många klubbar är intresserade och det är Real också. 40 milj euro verkar prislappen vara på.

Den alltid hårt jobbande Xabi Alonso fick i veckan utdelning för sitt spel då han fick slå in en straff i matchen mot Villareal. Kul för Alonso som gjort en mycket bra säsong för Real än så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0