Senaste nytt vecka: 5


Vilken comeback, mål direkt!


Senaste nytt i Real Madrid denna veckan är att Marcelo har förlängt sitt kontrakt med Real Madrid till 2015. Marcelo kom 2007 till Real Madrid men skrev kontrakt med klubben redan 2006 då ett 7års kontrakt. Skönt att få ha kvar den unge vänster springaren som har utvecklats mycket bra i Real Madrid tröjan. Han har både blivit hatad och som nu älskad av fansen så Marcelo vet hur det är att gå den hårda skolan i Madrid. Men han har klarat det galant.

Sagan om Canales verkar snart få ett slut, Real Madrid har erbjudit ett 6 års kontrakt saken är bara den att Racing vill sätta in en återköps summa i kontraktet något som jag inte tror Real Madrid är så intresserade av. Man vill även ha kvar Canales i Racing till 2011.

Franck Ribery sägs vilja spela tillsammans med Messi, det säger iallafall hans agent. I Mars kommer beslutet om var han kommer att gå i sommar. Jag hoppas verkligen på Real Madrid. Förstå Ronaldo och Ribery på varsin kant, Kaka i mitten och Higuain som anfallare. Mums!

Det ryktas även om att Real Madrid ska byta bort Kaka som inte varit så lyckad i klubben. Juventus är intresserade och sägs kunna lägga både Diego och Giorgio Chiellini. Men det är långt ifrån verklighet både Juve spelarna sitter på långtids kontrakt och Kaka säger att han skulle inte kunna spela för någon annan italensk klubb än Milan.

Glädje besked denna veckan är att Higuain är tillbaka och gjorde dessutom mål i comebacken. Även Lass och Van Der Vaart är tillbaka i spel. Nu ser det bra ut igen, plus att det lag som har spelat dem senaste matcherna har gjort det grymt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0