Real Madrid ett sömnpiller!


Bernd Schuster!

Real Madrids tidigare tränare Bernd Schuster säger i dag att han skulle tagit David Villa till klubben förra sommaren om det inte varit för att vissa spelare inte ville ha honom i Real Madrid. Efter mer snacka så kunde man förstå att det var bland annat Raul som inte gillade honom och inte vill han få honom till klubben.

Han sa även att ha var imponerad av Ronaldo och att det var ända andledningen till att han fortfarande kollade på Reals matcher. Utan Ronaldo så är Reals spel ett sömnpiller. Det fanns en tid när Zidane spelade, som var lika underhållande men utan dessa två spelare så skulle det vara sömnpiller. När inte Ronaldo spelar så finns det ingen som kliver fram och förändrar matchbilden. Säger Schuster!

Schuster lyckades inte speciellt bra i Real Madrid och fick sparken under förra säsongen. Han har även spelat i Real som spelare på 80-talet. Just nu känns det mest som om han är sur för att han fick sparken. Men sur var han även när han satt som coach på Real Madrids bänk så det är svårt att veta med Schuster.

Källa: Marca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0