Matchfakta: Real Zaragoza - Real Madrid 1-3

Enkel seger för Real Madrid!

I kväll spelade Real Madrid match mot Real Zaragoza och man vann med 3-1. Matchen började rätt segt och man kände lite på varandra. Inget av laget skapar några jätte lägen men efter 15 min så lyckas Marcelo hitta Özil som tagit en löpning i djupled och fri med målvakten så gjorde han inget misstag och 1-0 till Madrid. Efter det så vaknar Benzema till och får ett friläge men kommer ur läget lite och målvakten kan ta bollen. Just Benzema hade mycket boll i första halvlek men lyckades inte riktigt hitta sina lagkamrater i dem avgörande lägena. I slutet av halvleken så får Real Madrid frispark i riktigt bra läge och Ronaldo (vem annars?) ställer upp och slår den stenhårt över muren och in i mål på ett mycket vackert sätt. 2-0 till Real Madrid det var de sista som hände i första halvlek.

Real Madrid fick en drömstart i andra halvlek då Alonso slår en fin djupledsboll på en löpande Di Maria som fri med målvakten enkelt kunde lobba över honom och 3-0 till Real Madrid. Bara minuter efter så kommer Benzema halvfri men blir fälld och Ronaldo fick ett nytt läge men skjuter denna gången i muren. I den 52:a min så får Zaragoza straff efter att Carvalho fällt en Zaragoza spelare och lagkaptenen Gabi kliver fram och sätter den enkelt bakom en chanslös Casillas. Efter det så gick matchen in en lite mer Hawaii lik tillställning där spelet gick fram och tillbaka. Man skapade lite halvlägen men inga jätte lägen. I 76:e min så fick Real Madrid ett 4 mot 2 läge men Benzema avslutar det hela lika iskallt som han gjort hela kvällen. I min 79 fick Benzema kliva av och Granero kom in istället. Nästa läge fick Lass efter fint väggspel med Di Maria men skottet går rakt på målvakten som hinner först även på returen. Efter 85 min så kliver dagens första målskytt Özil av planen och gör plats för Diarra. I 89:e min så var det dags för ytligare en debut i Real Madrid då nr 29 Alvaro Morata fick komma in i spel, och det höll på att bli en drömdebut då han efter bara några sekunder på plan höll på att få ett friläge men målvakten han först in i situationen och bollen gick till inspark. Det var det sista som hände och Real Madrid vinner med 3-1. Tre poäng till Real Madrid!

Startelvan: Casillas, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo, Lass, Alonso, Özil, Di Maria, Ronaldo, Benzema.