Matchfakta: Real Madrid - Auxerre 4-0


Tre mål av Benzema i kväll!! 

I går skrev jag att Benzema hade pressen på sig efter att Mourinho valt att plocka upp två unga anfallare Sarabia och Morata. I dag gav han svar på kritiken med ett hattrick!! Det var Benzema show för första gången på Bernabeu och nu får vi väl verkligen hoppas att det släpper för fransmannen! Eller var de det franska motståndet som gjorde honom bra? Det får vi se i helgen, just nu njuter vi av hans tre mål. Matchen då, jo Mourinho valde att ställa ett reservbetonat lag på planen med bland annat Dudek i målet och Granero, Leon och M,Diarra.
Real satte fart direkt i matchen och redan efter 12 min så satte Benzema bollen i målet på en språng nick efter inlägg av Ronaldo. Efter 20 min så är Ronaldo nära att göra tvåan på nick men missar målet precis. Dudek fick visa klass efter det då han gör några fina räddningar. Så mycket mer hände inte i första!

I halvtid byte Real Madrid målvakt då Dudek spelat klart och Adan fick komma in. Real Madrid drog igång tempot mer i andra halvlek och lyckades göra tre mål. Det första var en riktig kanon då Ronaldo fick en fin boll på kanten och dundrade upp den i första krysset. Sedan var det Benzema tur att avsluta målskyttet. Nog var det två billiga mål som han fick göra, men vad gör det mål är mål. Vid första målet tog Benzema emot en crossboll utanför straffområdet går in från vänster och skjuter en vänster skruv i bortre burgaveln. Sista målet var en riktigt bjudning av Auxerre målvakten som ska passa ut bollen till backen men Benzema hinner i mellan och kan lobba bollen in i mål mycket vackert. Men ändå en bjudning! Det roliga i matchen var att Sarabia fick komma in och göra debut i Real Madrid tröjan. Han kom in i den 72:a min då Ronaldo spelat klart. Även Garay fick spela sina första min denna säsongen då han byte av Marcelo. Matchen slutade 4-0 till Real Madrid och man vinner gruppen!



Startelva:
Dudek, Marcelo, Carvalho, Albiol, Arbeloa, Lass, Diarra, Granero, Leon, Ronaldo, Benzema

Målskyttar:
1-0 Benzema 12´
2-0 Ronaldo 50´
3-0 Benzema 72´
4-0 Benzema 88´

Byten: Ut/In
Dudek - Adan 45´
Ronaldo - Sarabia 72´
Marcelo - Garay 76´



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0