Spelarnas tankar inför El Clasico

Ni kanske har läst mina tankar men som alltid så är det inte bara jag som tänker här i världen. Hos spelarna så är nog väldigt många tanker och funderingar inför mötet med Barca som kan avgöra allt. Här får ni lite uttalanden ifrån bland annat Guti, Ronaldo och Casillas.


Casillas:

"El Clasico kommer vara en viktig match men jag tror inte den kommer bli avgörande. Den som vinner kommer ha en stor fördel inför fortsättningen men det är mycket kvar av ligan. Det finns andra lag som vi kommer att möta som slås för andra saker så inga matcher kommer bli lätta."

" Kan Kaka vara i bra form inför matchen så skulle det gynna oss mycket eftersom han är arg för att han inte presterat så bra som han hoppats på. Men jag tycker han har bidragit med mycket lagarbete istället något som hjälpt oss mycket."

"Barcelona är ett bra lag. Xavi i mitten är en mycket bra passningsspelare och så har dom en bra målvakt i Valdes som har växt mycket i år."



Sergio Ramos:

"Det är den viktigaste matchen i år. Det är inte så stor skillnad mellan oss och Barcelona så misstagen måste minimeras för ett misstag kan avgöra både matchen och ligan. Men vi kommer vara väldigt noggranna så det kommer att vara avgörande."

"Vi måste använda våran styrka och snabbhet framförallt i anfallet. Sedan måste vi vi backlinjen vara mycket bra."

"Vi måste ha en klar spelide och göra som Pellegrini säger. Barca har bra passningsspel och vi måste hålla oss till den ide som Pellegrini sätter upp."

"Messi spelar alltid på en högnivå och han är skillnaden på om Barca är bra eller inte så vi måste stoppa honom."



Guti:

"Vi kommer vara mycket motiverade eftersom vi vet hur mycket matchen kommer att betyda för oss. Vi kommer göra allt för att vinna. Barca är ett bra lag men vi har tillräckligt med bra vapen för att besegra dem."

"Vi kommer att behöva ha koncentrationen på topp i hela matchen eftersom Barca är ett stort lag och det kommer inte bli lätt."

"Vi kunde ha vunnit första matchen mot Barca på Nou Camp för vi var det bättre laget. Nu är det dags för oss att vissa hur bra vi är på Bernabeu och vi kommer ha ett stort stöd av våra fans."


Ronaldo:

"Vi kommer att vinna El Clasico och vi kommer att vinna ligan!"


Källa: Real Madrid.com


Kommentarer
Postat av: Real Madrid C.F. - Sverige

Vad sägs om att införa ett samarbete med facebookgruppen Real Madrid C.F. - Sverige? Annonsera ut länkar om gruppen på bloggen så gör vi det samma. Syftet med gruppen är att samla alla Svenska Madrid-fans på ett och samma ställe.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0