Senaste nytt vecka: 14


Kaka skadad under El Clasico!

Det blev en riktigt tråkig vecka efter att Real Madrid förlorat El Clasico på hemmaplan med 2-0. Vem var det i Barca som gjorde mål jo Messi så klart han är den ända som kan avgöra matcher för Barca. Pedro gjorde ett betydelselöst mål eftersom Real aldrig var riktigt nära att komma ifatt.

Guti meddelade i veckan att han är inne på sin sista säsong för Real Madrid. Guti har spelar hela sin karriär i Real och vill testa något nytt innan han lägger skona på hyllan. Tråkigt för Real som blir av med en legend i klubben. Men jag förstår Guti också.

Från en legend till en annan Raul skadade sig tydligen i matchen mot Barcelona och kommer vara borta ifrån fotbollen i två till tre veckor. Tråkigt för Raul som förmodligen spelar sin sista säsong även han i Real Madrid. Om han blir tränare eller fortsätter någon annanstans återstår väl att se.

Och från en anfallare till en annan Benzema har inte lyckats i klubben anser många och nu kan har vara på väg till Milan eller Manchester United. Går han till Milan så skulle det i såna fall bli ett byte emot deras unga anfallare Alexander Pato och om han går till Man U så blir det på lån.

När vi ändå snackar silly season så kan vi jag ta upp att både Ramos och Lass kan vara på väg till Italien. Ramos är ögon på sig ifrån Milan och Lass kanske är på väg till Inter genom ett byte mot backen Maicon.

Real Madrid fansen i Spanien sägs ha gett upp liga titeln hela 72% tror inte att Real Madrid kommer att komma ifatt Barca i ligatoppen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0