Jag kommer att uppdatera denna sida under dagen, när någon match är slut så får ni Real Madrid spelarnas prestation. Många spelare kommer spela i dag och några sitter på bänken men jag ska försöka ge er lite av vad dom har presterat under sin match med landslaget.

Uppdateras:

Holland - Japan:

Rafael Van Der Vaart:

Kom in i den 78:e minuten i matchen Holland mot Japan när Sneijder bars ut på bår. Hade några fina pass och var med i uppbyggnaden av Huntelaars 3-0 mål. Kunde blivit ett ass i slutet men det vart offside. Hann inte med så mycket på dom 15 min har spelade. Men han lämnade matchen som vinnare! med 3-0.

Danmark - Portugal:

Cristiano Ronaldo:
Spelade så klart från start och fick bära kaptens bindeln. Han kunde blivit målskytt i den 13:e minuten då han hade ett friläge från kanten men målvakten gör den bra räddning, Ronaldo försökte mycket men lyckades inte i dom avgörande lägerna. Kan vara så illa att vi inte får se Ronaldo i VM 2010 efter som laget bara fick 1-1 mot Danmark. Nu ligger man på en fjärde plats i gruppenoch det ser inge ljust ut.

Pepe:
Gör en stabil match förutom vid målet då han är för sen in i situvationen så att Bentner kan slå in en halv volley i målet. Följer ofta med upp i anfallen och gör det bra.

Frankrike - Rumänien:

Lassana Diarra:
Lass spelade hela matchen och han äger mittfältet som han gör i Real. vill ha bollen mycket och får den, kanske att han håller den lite länge i bland men det är sällan han tappar den. Fick bara med sig 1-1 mot Rumänien. Han sliter och springer överallt men det vart inget mål i kväll.

Karim Benzema:
Kom in i matchen i den 73 minuten, hade inte mycket boll och fick ingen jätte chans att göra mål. spelade för kort tid för att uträtta något.

Spanien - Belgien:

Iker Casillas:

Det är tur det är varmt i Spanien för annars hade Casillas ståt och frusit under match. Han hade knappt något att göra. Några inlägg då och då, ett överraskande skott inlägg som han gör en bra räddning på. Säg två skott på hela matchen.

Alvaro Arbeola:
Spelade höger back och gjorde det mycket bra. Han hade det rätt lungt i defensiven men det han gör bra är att han följer med upp i anfallen väldigt ofta. yttermittfältaren Silva och Arbeloa hade några bra väggspel i bland. Han spelar väldigt enkelt det är något som behövs i Real Madrid. Gör ett ass till Silvas 4-0 mål. Såg väldigt spel sugen ut men vart utbyt i den 83 minuten.

Xabi Alonso:
Han och Xavi gör precis vad dom vill på mittfältet. Alonso finns alltid spelbar och han fördelar bollen perfekt. Hoppas han tar med sitt spel till Real Madrid. Mittfältet i övrig ägde matchen totalt, Spanien kunde vunnit med 10-0 om man varit bättre i avsluten. Xabi hade även ett riktigt tungt skott som var värt ett bättre öde. Är inblandad i 5-0 målet. Alonso spelar så säkert och lugnt så det är ljuvligt att se!

Raul Albiol:
Kom in istället för Real Madrid kamraten Arbeloa i den 83:e minuten och fick spela som ytterback där Arbeloa spelade. Gjorde inge större intryck.

Argentina - Brasilien:

Kaka:
Mycket pigg i början av matchen var inblandad i 2-0 målet efter att hunnit upp en misslyckad frispark och slagit bollen snett bakåt. Togs hårt hela tiden man satt på nålar och hoppades att han inte skulle skada sig. Lika snabb med boll som alltid och skönt att se kaka vinna över Messi!