Vm-kval med Real spelare!

Ikväll spelas det en hel del Kvalmatcher till VM i Sydafrika, men det spelas också många vänskapsmatcher runt om på våran planet och i många av dom kommer våra egna Real Madrid spelare att delta. Här kommer lite fakta om vilka som kommer att delta och vikten i deras matcher.

20:00: Danmark - Portugal:
I denna match kommer våran största stjärna Cristiano Ronaldo att delta, även våran bästa back Pepe är med i matchen. Deras Portugal kommer att spela en otroligt viktig match på Parken i Köpenhamn. Vinner Danmark så är dom så gott som färdiga för VM. Men vinner Portugal så kommer dom ett steg närmre. Samtidigt spelas det en annan match mellan Sverige och Ungen som är lika viktigt. Man kan säga att Portugal, Sverige och Ungen som Sverige möter måste vinna i kväll och det går så klart inte någon eller några kommer stå som förlorare i kväll och kan missa VM. Ronaldo har visar att han är på väg till en bra form, kan han sänka Danmark i kväll är den stora frågan? Och Pepe måste ta vara på alla tillfällen han får spela eftersom han är avstängd i ligan.

22:00 Spanien - Belgien:
I denna match finns det många Real Madrid spelare Casillas, Arbeloa, Albiol, Alonso. Vilka som startar är oklart men Casillas står i alla fall i målet men dom andra platserna är det grym konkurrens om så det är omöjligt att säga. Spanien leder sin grupp och har inte förlorat någon match, så man är stora favoriter i matchen. Jag hoppas att Alonso får chansen på mitten och att han visar att han ska spela. Nu när Febregas och Iniesta är borta.

21:00 Frankrike - Rumänien:
I Frankrike kommer Lass att spela sen har vi Benzema som är tveksam till spel pga den hårda konkurrens som finns på topp. Denna matchen är viktig för Frankrike som ligger på playoff plats med 13 poäng och vill öka avståndet till Litauen som har 9 poäng. Lass är i hur bra form som helst och kommer leda laget till vinst. Rumänien vill ta sista chansen och kommer inte att ge sig så lätt.

Vänskapsmatcher:

02:30 Argentina - Brasilien:
Stor match på gång och det är alltid stor rivalitet mellan dessa två länder. Kaka är med i Brasilien och Gago är med i Argentina frågan är om han får starta, för han har inte spelat mycket i Real Madrid, plus att han har varit skadad. Jag hoppas Kaka kan komma igång med målskyttet det har varit lite snedriktat på slutet.

14:00 Holland - Japan:
Denna match är igång och är en vänskapsmatch. Vi har ingen Real Madrid spelare på plan men Rafael Van Der Vaart finns med på bänken. 0-0 just nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0