Pepe räddade Portugal!

I kväll avslutades landslags turnén för denna gången och det var många Real Madrid spelare som var i farten och spelade för sin nation. Portugal som jag rapporterade om tidigare i dag möte Ungern på borta plan och man tog chansen att hänga på i toppen efter mål av just Real Madrid spelaren Pepe. Cristiano Ronaldo var också på plan och fick spela som anfallare men det vart inget mål denna kvällen. Pepe spelade defensiv mittfältare och gjorde det mycket bra, förutom målet hann han även att bli varnad. Van Der Vaart spelade i kväll VM kval mot Skottland och vann med 1-0. Van Der Vaart fick bara spela 13 minuter då han bytes in istället för Sneijder i den 73:e minuten. För Lass och Benzema vart det åter igen en 1-1 match, vilken inte är bra för deras del. Frankrike ligger på kvalplats men jagar första platsen som kan bli svår att nå nu. Lass spelade hela matchen och gjorde det bra, han blev varnad i den 79:e minuten. Lass börjar mer och mer likna Makelelé. Benzema fick inte spela allt trots att det bara stod 1-1. I hemma landet Spanien så var det bara två av fyra Real Madrid spelare som var igång och det var Casillas som höll sin 57 nolla på 98 matcher i Spanska landslaget, där med är han den bästa målvakten någonsin i landslaget. Den andra Real spelaren som var med när man möte Estland var Raul Albiol som spelade som högerback. Albiol var mycket bra och följde ofta med upp i anfallen, han ville ha mycket boll och var inblandad i 2-0 målet. Alonso satt på bänken hela match och såg inte helt nöjd ut med det. Arbeloa var inte ens ombytt.