Zlaten en magisk..... !!

Det är inte ofta jag älskar en Barcelona spelare men i dag älskar jag dig Zlatan Ibrahimovic. Inte för att du är Barca spelare utan för att du är Svensk och gör som du gör!! Det är helt otroligt, jag hatade dig i 93 minuter och 5 sekunder under går dagens match men sen dök du upp som en blixt från klar himmel. Du är på rätt ställe och på något konstigt viss lyckas komma ikapp en dålig första touch och få ett emotlägg i bröstet som går i rätt riktning mot och i mål. Det är ett mästerverk Zlatan. Eller bara tur? Hade det varit första gången han gör på detta viss så hade jag kallat det tur, men nu är det andra gången på två matcher i och mot Ungern så det är skicklighet. Zlatan är magiskt och kliver fram när det som mest behöv. Tack Zlatan. Det tråkiga i det hela är att han efter Malta matchen ska tillbaka till baksidan av fotboll i Spanien och börja spela med Barcelona igen något som inget Real Madrid fans blir glad av. Det är svårt att vara Madrista och svensk samtidigt när Zlatan spelar i Barcelona. Man vill att Zlatan ska lyckas men inte Barcelona och hur ska det gå ihop? För lyckas Zlatan så lyckas Barcelona. Helst vill man se Barcelona förlora med 5-4 och Zlatan gör alla 4 målen. Nog talat om Barcelona Zlatan är Svensk så tillbaka till Sveriges match, vi är ruggigt dåliga på att göra mål och man lider verkligen med Zlatans anfalls kollega Johan Elmander som sliter mer nä någon annan i matchen men får inte ut något för de. Han måste ha sprungit en mil bara i första halvlek, Sen kan en sån som Zlatan gå runt i 93 minuter och knappt ha en svettdroppe i pannan och sedan med ett anfall frälsa en hel Nation. Är det rättvist? Nej men klass slår motivation för en gångs skull. Sen var det så förbannat rättvist att vi fick vårat 2-1 mål efter alla chanser vi bränner plus att Ungern hade en mutad domare som håller på att ge Ungern en VM biljett som dom inte är värda. Var det straff? Aldrig!!! Blåser man för sånt måste man blåsa 20 straffar varje match, domaren var ett skämt i gårdagens match, men det är något man glömmer nu i all hysteri!! Men vi är fortfarande med och kan ta oss till VM tack vare en viss Zlatan Ibrahimovic, att han spelare i Barca nämner jag inte!