Spelarbetyg: Espanyol - Real Madrid

Den andra matchen i ligan är färdig spelad och ännu en gång vart det vinst. 3-0 till Real Madrid var ett bra resultat med tanke på att vi startade med många startspelare på bänken. Men reserverna skötte sig och här kommer spelar betygen:

Casillas: 8
I går firade han 10 år i Reals a-lag och det fick han fira med att hålla nollan. Dessutom gjorde han några riktigt bra räddningar. Casillas är i form och det bådar gott in för fortsättningen. Hans reflexräddning på styrningen var världsklass.

Arbeloa: 6

Spelar mycket säkert i backlinjen vilket jag tycker är bra, det behöver inte vara så snyggt i alla lägen. Följde med bra upp i anfallen. Hade ett bra skott men utanför. Arbeloa rankar jag som ett säkrare kort i backlinjen en Marcelo.

Albiol: 5
Är inte hundra i backlinjen släpper till för mycket skott, Han kan mycket bättre. Spelade upp sig i andra halvlek då det såg säkrare ut.

Metzelder: 6
Går alltid in 100 i varje närkamp och hatar att förlora, hans ögon lysser hjärta för Real, trots att han vet att han kommer hamna på bänken när Pepe är tillbaka. Gör alltid sitt jobb. Lite långsam i bland men bättre på huvudet. Borde nog gjort mål i början av match men lyckas få bollen över mål från 3 meter.

Marcelo: 5
Är mycket bra offensivt, Har fina dribblingar och ett stenhårt skott. Men defensivt är det lite si och så. Stött bryter ofta men missar. Blir en kamp mellan han och Arbeloa om en plats.

Guti: 8
Började matchen väldigt dåligt med tappade bollar och några felpass. Men sen strålade det om Guti som slog ena smörpassen efter den andra. Gjorde även en mål som Kaka förarbetade till.

Alonso: 6
Jobbar mycket i det tysta och syns inte så mycket i matchen. får ta defensiven mer när Guti är på plan istället för Lass. Alonso kan mer och måste nog bevisa de.

Kaka: 9

Kaka precis som Guti började dåligt, hade dåliga mottagningar och spelade bort bollen. men sen vaknade han till och började springa. Gjorde två ass som var väldigt snygga. Kaka är på gång snart börjar han göra mål också.

Granero: 8
Har verkligen tagit chansen i Real Madrid och gör det riktigt bra. tror att Granero blir en joker denna säsongen. Gjorde ett väldigt snyggt mål när han väggspelade sig igenom försvaret med Kaka. Visade även god teknik när han hade 5 Espanyol spelare runt sig och kommer ut med bollen. Fortsätt så här Granero.

Higuain: 4
Gjorde inte sin bästa match i går. Skotten var fel riktade och han var alldeles för stillastående. Vill se mer av Higuain om han ska spela. Alla vet att han kan bara han börjar röra på sig.

Benzema: 2
Ett litet Huntelaar fall börjar det likna. rör sig knappt inte alls i anfallet och så går det för långsamt. Men precis som Huntelaar får han inte bollen när han vill ha den. Mittfältet måste kolla upp snabbare och slå bollen. Benzema har så mycket kunnande i sig så snart släpper det.

Raul, Lass, Ronaldo: 5
Alla kom in och gjorde sitt jobb, Ronaldo han göra ett vacker mål. Raul var nära att knorra in den i krysset men en halvmeter över. Lass slet bra på mitten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0