Inför: Espanyol - Real Madrid

Då var det äntligen dags för Real Madrid att spela ligamatch igen efter två veckors landslagsuppehåll, denna gången står Barcelona laget Espanyol för motståndet. Ett lag man inte ska underskatta för då är man illa ute. Matchen spelas på Espanyols nya hemma arena Cornella-El Prat och det är första gången en tävlingsmatch spelas på arenan. Matchen börjar kl 20:00 i kväll (Lördag).


Real Madrid:

Under landslagsuppehållet så har inte någon Real Madrid spelare direkt utmärkt sig speciellt mycket, det var Pepe som gjorde ett mål mot Ungern men han är fortfarande avstängd tyvärr. Så just nu är man inte 100% säker på hur lagets form är. Senaste matchen mot Deportivo gjorde ju ingen glad förutom att vi tog tre poäng så jag hoppas att spelet kan släppa lite mot Espanyol. Det är dags för vissa spelare att kliva fram nu och då syftar jag på Kaka, Ronaldo, och Benzema. Ni är köpta för mycket pengar för att prestera men en så länge har ni inte visat så mycket, Kaka måste börja göra mål. Benzema har visat på försäsongen att han är en bra striker men nu är det allvar och dags att vissa att han kan göra mål där med. Men jag är inte speciellt orolig för någon av dom snart är dom igång och då kommer målen spruta in. Till kvällens match kommer nog Pellegrini ställa upp med en 4-4-1-1 uppställing där Arbeloa, Albiol, Metzelder, Marcelo spelar som backar. Mittfältet består nog av Lass och Alonso i mitten och Ronaldo och Kaka lite mer kant spelare. I anfallet spelar Benzema strax bakom Raul. På bänken kommer Van Nistelrooy och Diarra finnas med eftersom Ramos och Gago är skadade. Ramos förväntas vara tillbaka någon gång nästa vecka.



Truppen:
Goalkeepers
Casillas, Dudek

Defenders
Metzelder, Marcelo, Albiol, Garay, Arbeloa och Drenthe
 
Midfielders
Lass, Guti, Granero, Kaka, Diarra och Xabi Alonso

Forwards
Raul, Benzema, Higuain, Van Nistelrooy och Cristiano Ronaldo


Espanyol:

Det var Espanyols som drabbades av det tragiska dödsfallet nu på försäsongen och med tanke på det så har det lagts mycket tid till att sörja. Vila i frid Daniel Jarques, Daniel var lagkapten i Espanyol och tänk er själva om Raul skulle försvinna helt plötslig. Nej, precis man klarar inte ens av tanken. Men Espanyol gjorde det ändå bra i premiären då man bara förlorade med 1-0 mot Atletico Bilbao på borta plan. Lagets stora stjärna Del la Pena är osäker till spel har jag läst i Marca men det ska vi nog vara glada för. Del la Pena är en Barcelona probdukt och är grymt bra. Två andra spelare som Real Madrid ska se upp för är Raul Tamudo och Ben Sahar båda anfallare och mycket målfarliga. Sahar visade form i veckan med landslaget då han gjorde två mål.



Håll koll på: C, Ronaldo, och Raul!
Plats: Cornella-El Prat
Domare: ?
Match start: 20:00 Svensk tid
TV: Tv4sport sändingsstart 19:55
Öltips: En Kall Norrlands!
Tips: 0-4


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0