Tveksamt med Alonso!

Det är fortfarande oklart hur illa det är med Alonso, Det kan vara så att det bara tar 4-5 dager innan han är spel klar men det kan också vara så illa att han blir borta i 2-4 veckor. Det finns två olika möjligheter om vad som kan vara fel det ena ska vara att det bara är ett slag mot benet och det är en inflammation och det andra är att slaget är så illa att det slagit ut muskeln och det kan ta upp till 2-4 veckor innan den blir bra. Detta hände även Heinze förra säsongen, han vart träffad på samma ställe mot Zenit och då vart han borta en månad från spel. Nu får vi hoppas att det är en mindre skada så han snart är tillbaka. Alonso är väldigt svullen över knäet men det behöver inte vara något dåligt med de. Jag återkommer när jag vet mer.


Uppdaterat:

Nu kommer det rapporter om att det ska ta 7-10 dagar innan Alonso är fri från skadan och det skulle innebära att Alonso missar matchen mot Xerez och kanske matchen mot Villareal. Spelaren själv är optimistisk och säger att det känns rätt ok än då och hoppas kunna spela redan på Söndag. När Alnoso sa det här så viste han inte om det var ett blåmärke bara eller om något har gått sönder. Men på Alonso verkar det rätt ok ändå. Återkommer om jag får reda på nå mer.

Kl 19:50: Alonso blir borta i 7-10 dagar står det på Reals hemsida. Även Metzelder är skadad och väntas vara borta 2-3 veckor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0