Spelarbetyg; Villarreal - Real Madrid

Marcelo , C.Ronaldo och Kaká firar vinst



Casillas;  7

Har en ganska lugn kväll, de få avslut som Villarreal får på mål tar han hand om med pondus.

Lass; 7.5

Lassana Diarra får spela som högerback pga Garay började må dåligt under uppvärmningen. Lass sköter sin kant nästintill fläckfritt tappar bollen en gång men blir inget av det. Mångsidig spelare. Claude Makélélés sanna arvtagare.

Raúl Albiol; 7

Nu fick man se lite av Albiols potential. Haft lite småskakig början på sin förhoppningsvis långa sejour i Real Madrid tröjan. Säkert försvarspel, bra positionering.

Sergio Ramos; 8.5

Ramos är tillbaka från sin skada och vilket besked vi fick! Fick spela mittback pga Garays sjukdom. Vilken bjässe han var. Hur säker som helst i mittförsvaret med sin mittbackskollega. Skulle inte vilja vara den som utmanade honom. Som att finta sig förbi tio st hungriga vargar. Ingen idé att ens försöka. Welcome back!

Marcelo; 8

Har tidigare fått kritik för bristen på sin defensiva kvalitéer. Han verkar ha tränat riktigt hårt på det. Han är överallt på sin kant. Stänger ner kanten bra och fyller på bra när tillfällen ges för att ge sig ut på en runda. Slår inlägget som leder till straffen. Brasilien måste låta honom få spela.. Mognat bra i sitt spel.

Gago; 7.5

Fernando Gago mina damer och herrar! Får ta jobbet som slitvargen på mittfältet, gör det bra vinner 9 av 10 dueller. Är inte alls lika seg som han var mot Xerez. Spelar enkla bollar och jobbar på bra.

Guti; 7

Gör en bra match. Slår sina passningar som alltid, gör en bra första halvlek i andra försvinner han lite som resten av laget. Verkar blivit jämnare. Spelaren som ena matchen framstår som världens bästa framspelare och andra matcher bara försvinner slarvar och ser allmänt trött ut. Men så här långt in på säsongen har han jobbat på bra och det ser bra ut för våran trogna madridista.

Granero; 6.5

Har gillat han sedan sin tid i ungdomslagen. Det var där jag fick syn på Granero, De la red och Mata  mfl för första gången. Granero såg lite seg ut i matchen. Har imponerat stort sen Real köpte tillbaka honom. Han småslarvar ibland men vilken precision han har i sin fot. Synd att vi inte såg mer skott från ''El Pirate'' han har en fin bössa.
Godkänd match men förväntar mig lite mer av honom.

Kaká; 7

Våran nya Zidane iaf enligt mig.. Stora skor att fylla men det klarar nog han av. Har allt som krävs för att spela ut våra motståndare. Ikväll blev jag smått besviken han var bra men han slarvade, det kändes som om han kände av pressen att han måste göra sitt första mål i real tröjan. Vi fick ett fint läge efter en hörna då vi kontrar jag satt frenetiskt och väntade på att han skulle släppa ut bollen till någon i bättre position men han valde tyvärr att försöka finta bort sin motståndare och så var ett bra läge bortkastat. Får en spark vid revbenen av Gonzalo Rodriguez som får sitt andra gula för natten och får lämna. Kaká lämnar arenan som målskytt. Marcelo slår ett lågt inlägg som tar på en Villarreal försvarares hand. Solklar straff och Kaká rullar in den iskallt medans fd Real Madrid målvakten Diego Lopez tar en stunds vila på andra sidan av målet. Vilken glädje Kaká visar efter sitt första mål.

C.Ronaldo; 8

Springer retsamt igenom Villarreal försvaret och viker inåt i planen och avslutar med ett lågt välplacerat skott i målvaktens nedre hörn. Elegant! Springer friskt på sin kant och utmanar mycket. Har ett farligt volleyskott som smiter strax över ribban. Har ett skott som reflekteras från hemmalagets målvakt och räddas av Angél på mållinjen.

Gonzalo Higuaín; 3.5

Såg oinspirerad ut springer inte mycket. får två lägen ett borde han avslutat bättre. Känns som hans självförtroende är lågt för tillfället.

Domare ; 8

Har sett så många liknande straffsituationer dömts bort men domaren ser rätt och tilldelar oss en straff. Tycker han är lite hård när han ger G.Rodriguez sitt andra gula kort i matchen. Bra domarinsats annars.

Pellegrini ; 9

Otroligt stabil tränare han verkar vara den rätte för oss. Spelet har inte varit perfekt än men vi har Xabi skadad och vårat lag är ganska så nytt inte riktigt inspelat än men vi vinner våra matcher och har enbart släppt in 2 mål i ligan trots att Pepe har varit avstängd. Vi är ju annars laget som har haft problem med defensiven i ett par år speciellt på fasta situationer, där har markering inte varit tillräckligt bra för en så stor klubb som oss. Trots nytt lag och skador i försvaret där vi har saknat Pepe och Sergio Ramos i ett par matcher. Trots det har vi bara 2 insläppta mål vi är bäst i La Liga med det. Roterar bra med våra spelare det känns stabilt med Pellegrini vid rodret.

Inhoppare;

M.Diarra; 6.5

Kommer in ganska sent i matchen men håller i bollen bra som vanligt och är säkerheten själv.  Kul att se han igen därför så högt betyg för ett kort inhopp.

Van Der Vaart; 5

Kommer in skapar lite sen tycker jag att han försvinner. Inget att hänga i julgranen. Blir nog bara spel i små matcher när vi vilar spelare.

Raúl ; 5.5

Passar bollen bra men  är lite osynlig i matchen skapar inte särskilt mycket. Grattis nytt rekord Tangerat av Raúl igen. Det kan ni läsa om lite längre ner på bloggen om ni scrollar ner.

Hala Madrid.

// Danne


Kommentarer
Postat av: Igge Admin

Bra skrivet danne, denna uppgift är din!

2009-09-24 @ 23:00:14
Postat av: Danne biträdande admin

Haha man tackar det tog ett tag kan jag säga. lite svårt när man e ovan osv.. men det va sjukt kul.:)

2009-09-24 @ 23:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0