Juande levererar för Real fortfarande?



Spikrak karriär för Dzagoev?

Som ni kanske vet har fd Real Madrid tränaren Juande Ramos tagit över Cska Moskva.
Cska har en ung ytter vid namn Alan Dzagoev som har dragit till sig uppmärksamhet från klubbar som Arsenal, Chelsea, Manchester United och naturligtvis Real Madrid.

Alan Dzagoev är blott 19 år men har redan spelat för sin nation (Ryssland) 4 gånger. I sin debutsäsong för Cska Moskva förra året vann han utmärkelsen ''Best young player of the year''. Dzagoev har nätat 13 gånger för Cska på 39 matcher.

Frågan är om Real väljer att satsa på Dzagoev istället för att lägga massvis med kontanter på Franck Ribéry. Dzagoev är yngre och en aning billigare att få loss än vad det är om man vill satsa på Ribéry.

Som ni vet fick Juande Ramos fd Sevilla och Tottenham tränare ta över som tränare för Real förra säsongen han gjorde det ganska bra men styrelsen ville ha fiskt blod och någon ny någon som kan hantera storstjärnor. Valet blev Villarreals chilenare Manuel Pellegrini. Han har inlett sin sejour väldigt bra med los merengues. Frågan är om Juande Ramos fortsätter att leverera åt Real. I så fall kommer vi ha en ung ytter som kan utvecklas till något underbart.
''Dza-goes to madrid'' som det nog skulle stå på sport sajter. Jag hoppas på Dzagoev vem vet kanske får vi en rysk tsar som arshavin i klubben. only time will tell.

Hala Madrid.
/Danne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0