Inför: FC Zurich - Real Madrid C.F

Då var det dags för en ny säsong av Champions League, och i år kommer Real Madrid att ställas mot Zurich, Milan och Marseille. Första matchen spelas redan i morgon mot Zurich på borta plan. Real Madrid har verkligen rustat för att gå långt i CL efter flera år av fiasko. Dessutom är det ännu viktigare i år när finalen går på Santiago Bernabeu Stadion i Madrid. I den finalen ska Real madrid vara med i. Imorgon kl 20:45 är det avspark och för dig med Viasat paket kan njuta av matchen på tv. Vi andra får hålla oss till Stream eller minut rapport.

Real Madrid C.F:
Real Madrid kommer med en utvilad trupp efter att vilat Ronaldo, Lass och Raul ifrån start i Lördagens liga match. Kaka visade en ruggit bra form och han är som alla vet en CL spelare av rang. Kaka är bäst när det gäller som mest och CL får väl räknas in där. Ronaldo kom i mot Espanyol och fick göra 3-0 målet, något jag tror är väldigt viktigt för honom. Nu har han bra självförtroende och visat alla att han kan göra mål för Real även när det inte är från straffpunkten. Pepe är tillbaka i Backlinjen något som betyder grymt mycket, Pepe är den bästa backen i LaLiga tycker iallafall jag. Det ska bli intressant att se hur Pellegrini ställer upp. Både Guti och Granero gjorde en bra insatts mot Espanyol. Vem ska han bänka och vem får spela. Både Lass och Ronaldo ska in på plan så Pellegrini har lite att fundera över. Benzema verkar inte vara i form och har mer att bevisa så det är möjligt att han får börja på bänken men jag tror inte de. Så här ser förmodligen startelvan ut mot Zurich, Casillas i målet som vanligt. Backlinjen kommer se ut som följer Marcelo, Albiol/Metzelder, Pepe, Ramos/Arbeloa. Om Ramos är fit for fight så spelar han nog. På mitten är det många frågetecken, Men Lass och Alonso borde spela som innemittfältare. kaka och Ronaldo på kanterna. Guti och Granero får nog nöja sig med bänken. I anfallet spelar Raul och Benzema. Raul har sett pigg och fräch ut i säsongs inledning. Skadelistan just nu är den att Ramos är förmodligen inte med, Albiol skadade vristen lite lätt senaste matchen men kan nog spela. Men i överigt ska Pellegrini ha alla spelare tillgängliga.

 
Truppen:
Goalkeepers
Casillas, Dudek

Defenders
Metzelder, Marcelo, Albiol, Pepe, Arbeloa och Drenthe
 
Midfielders
Lass, Guti, Granero, Kaka, Diarra och Xabi Alonso

Forwards
Raul, Benzema, Higuain, Van Nistelrooy och Cristiano Ronaldo



FC Zürich:
Det schweiziska laget Zürich får ses som det sämsta laget i Grupp C, men man ska inte underskatta laget har tagit sig till Champions League så kan man skrälla även mot Real Madrid. FC Zürich grundades 1896 och är en av de äldsta fotbollsklubbarna i Schweiz. I år har laget börjat rätt dåligt i ligan och man ligger bara på en fjärde plats i ligan, men man vann den senaste match mot Grasshoppers med 4-3. Dom flesta tror att Zurich kommer spela en defensiv fotboll mot Real och att man är berädda att slita hårt för att göra en historisk match. För i teorin så ska inte Zurich kunna rubba Real Madrid. Lagets bästa spelare är Vonlanthen, Almen Abdi och Eric Hassli som gjorde en bra match mot Grasshoppers alla tre säger att dom är i bra form och hoppas kunna rulla vidare på den formen man har i matchen mot Real Madrid. Det är första gången Zurich är med i CL men klubben har rutin Uefa cupen och Europa Cupen. Laget kommer iallafall ha stöd från en fullsatt läktare för biljeterna var slut på 39 minuter.


Håll koll på: C, Ronaldo, kaka, och Svensken Dusan Djuric 
Plats: Letzigrund i Zürich
Domare: Martin Atkinson (England)
Match start: 20:45 Svensk tid
TV: Viasat
Öltips: Miller!
Tips: 0-3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0