Spelarbetyg: Real Madrid - Tenerife

Det är tur att fotboll spelas i två halvlekar för annars hade många spelare fått väldigt låga betyg. Men det löste sig tillslut efter att Benzema börjat röra på sig och gjort två mål.


Casillas: 7,5
Hade någon sagt till Casillas innan match att han skulle få rädda laget ett fler tal gånger i matchen så hade han nog bara skakat på huvudet. Men det var precis det han gjorde, hans dubbel räddning från nära håll var världklass.

Drenthe: 4
Gör ingen större match, och han spelar ovårdat i många situvationer. Borde nog haft rött kort efter en riktig ful stämpling. I försvars spelet går han bort sig ofta men följer med bra upp i anfallen.

Pepe: 6
Skönt att Pepe är tillbaka, viker aldrig undan i någon närkamp. Behöver få mer matcher med Albiol för att få ihop samspelet lite bättre. Gör en stabil insats tillslut.

Albiol: 5
Gör tillsammans med sin kollega en bra match och nollar Tenerife. Tenerife får ändå rätt många chanser. Vilket bevisar att något inte stämmer i försvarsspelet. Kan höja sig lite i mot bättre motståndare få vi hoppas

Ramos: 7
Gör en riktigt bra första halvlek, kommer rätt och täcker av ytorna bra. följer med bra upp i anfallet också. Blir utbytt i halvlek men inte för att han var dålig.

Lass: 3
Har gått in i en roll som han inte ska ha och det är att han försöker att dribbla av en spelare varje gång han får bollen istället för att han spelar enkelt som han ska göra. 10 på ryggen behöver inte betyda att man ska vara en stjärna med boll. Gör det du är bra på Lass att bryta anfall och spela bollen snabbt. Många fel pass från Lass fötter i kväll. Bättre kan du!

Alonso: 4
Såg ringrostig ut efter skadan, lågt tempo i passningsspelt och många felpass i första halvlek, ska Real spela bra måste spelfördelaren Alonso vara i form. Men det var han inte i går kväll. Hade ett skott i matchen som hamnade på femtielfte bänkraden det visade lite hur illa de var för Alonso i går.

Granero: 3
Helt osynlig i första halvlek, hade knappt bollen och såg trött ut. utbytt i halvtid.

Ronaldo: 2
Inte mycket stämmde för Ronaldo i går, Kom inte för sin spelare en ända gång och det märktes på hans humör som bara blev sämre och sämre. Sviten bröts tyvärr men han saknade inte chanser att göra mål men det ville sig inte för Ronaldo i kväll. Hoppas det var en engångs match.

Benzema: 8
Piggare än någon match tidigare på säsongen, Ville ha mycket boll och tog vara på chanserna han fick. två mål av Benzema i kväll och för hoppningsvis har han kommit igån i Real Madrid tröjan. Var bara decimeter från att göra hattrik i matchen men fick nöja sig med två.

Raul: 2
Var Raul med i matchen? Han var helt osynlig matchen igenom förutom ett läge i början då han borde gjort mål. en annars en ikke godkänd match av Raul.

Inhoppare:

Kaka: 10
Kom in i halvtid och ändrade matchbilden med sin speed. När Kaka är på plan så händer det något hela tiden. Hans form håller i sig och dessutom fick han göra ett mål, hans första spelmål för Real Madrid.

Guti: 8
Guti gör ännu en bra match, hans start på säsongen är imponernade det var nog inte många som hade trot att Guti skulle vara så bra som han har varit denna säsongen. I går var han tillsammans med Kaka dom som fick igång laget.

M,Diarra: 5
Spelade inte så länge men fick gå ner som mittback några minuter när Drenthe var skadad och räddade kanske
ett baklänges mål. Annars rätt osynlig.

Pellegrini: 8
Förstår vad som är fel i första halvlek och gör något åt det direkt i halvtid, i andra halvlek se vi ett nytt Real Madrid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0