Sista pusselbitarna på plats!!

Idag kör Real Madrid sitt genom rep inför match morgon. Träningen är bakom stängda dörrar på Bernabeu, dagen innan match vill Pellegrini alltid träna på arenan istället för på Valdebebas som är träningsanläggningen. Pellegrini kommer att lägga all krut på den taktiska delen i spelet. Nog för att vi har världens bästa spelare i laget men fotboll är ingen enmans show, så i långa loppet så är det taktiken som kommer att avgör matcherna. Några goda nyheter till Lördagens match är att Pepe och Alonso finns med, och matchen mot Teneriffa kommer rätt i tiden måste jag säga med tanke på att Real förmodligen kommer att starta med sin bästa backlinje men samtidigt kanske också den minst inkörda. Pepe har inte spelat en ligamatch sen April förra säsongen, Att får spela ihop sig mot ett "sämre" lag kan vara bra.

Ramos kom precis tillbaka får skada och är inte 100% i form, Albiol är ny och är fortfarande i inspelnings fasen och nu Pepe som är lite ringrostig med bara en match i Champions League att referera ifrån. Men när alla är 100% kommer vi ha en riktigt bra backlinje, sen ska man inte klaga på dem som spelat de fyra inledande matcherna eftersom vi släppt in minst mål i ligan och nästan gjort flest.

Alonso är också tillbaka efter 10 dagars skadefrånvaro så om Pellegrini inte vill chansa bort tre poäng på Lördag så finns Alonso att tillgå från start, Gago spelade bra förra matchen men är lite ojämn. De spelare som fortfarande är borta pga skada är Metzelder, Arbeloa och Van Nistelrooy. Några som är i form däremot är Guti, Kaka och Ronaldo.



Stekhet inledning på säsongen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0