Inför: Villareal - Real Madrid

Match nummer 4 spelar mot Villareal på borta plan, ikväll kl 20:00 är det avspark. Det kommer inte bli någon lätt match mot Real Madrid, spelar man som man gjort mot Xerez kan det gå illa men jag tror man kommer mer laddade till denna matchen.


Real Madrid
Första riktiga provet för Real Madrid i ligan när man möter Villareal som förväntas ligga strax bakom Real och Barca i toppen. Det är mot Pellegrinis gamla klubb så om någon vet hur man lägger upp taktiken mot dem så är det Pellegrini. Jag antar att Real kommer ställa upp ungeför som föra matchen med Casillas i mål, Ramos, Albiol, Garay och Marcelo som backar. På mitten kommer Lass spela tillsammans med Granero tror ja, Gago var inte bra föra matchen. Kaka och Ronaldo på kanterna. Raul Benzema och Higuain slås om två platser i anfallet.

Truppen:
GOALKEEPERS:
Casillas, Dudek.
DEFENDERS:
Ramos, Marcelo, Drenthe, Albiol, Garay.
MIDFIELDERS:
Gago, Diarra, Kaka, Lass, Guti, Van der Vaart, Granero.
FORWARDS: Raul, Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.



Villareal
Har börjat säsongen dåligt, Man kanske saknar Pellegrinis tänk att spela smart försvarsspel för änså länge har man inte vunnit och dessutom släppt in många mål. Föra matchen förlorade man mot Bilbao. Men det finns bra spelare i Villareal så man ska inte räkna bort dom. Kommer Rossi, Cazorla och grabbarna igång så har dom en chans mot Real Madrid på sin hemma plan.

Tips: 0-2
Plats: El Madrigal
Avspark: 20:00
Tv: Stream

Kommentarer
Postat av: Flo

Underbart tippat! Borde nästan spelat;)

2009-09-23 @ 22:11:02
URL: http://arrubasfotboll.blogg.se/
Postat av: igge

hahah ja banneme!! skulle man gjort.. kändes som en 0-2 seger..

2009-09-23 @ 23:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0