Analys: Villareal - Real Madrid

Real Madrid tog återigen tre poäng borta mot Villareal och åter igen var det Cristiano Ronaldo som visade vägen, redan efter två minuter då han prickade in 1-0 till Real. Först undrade man om dom satt på Xerez matchen för det var en kopia av målet han gjorde då. Ronaldo bröt in från kanten men i stället för att går runt hela backlinjen som han gjorde sist så sköt han när han kommit i en position mitt framför målet. Mycket vackert och välplacerat. Pellegrini ställe upp med en något annorlunda uppställning, den liknade mer en 4-3-3 eller 4-5-1 än den 4-4-2 som vi är vana vid. I backlinjen hade han också ändrat en hel del, Marcelo spelade på sin kant som vanligt men i mitten spelade Ramos och Albiol. Pellegrini vågade inte chans med Garay igen. På andra kanten spelade Lass som ytterback någon han kan göra men inte gör så ofta. På mitten spelade Guti, Granero och Gago och längst fram bildade Pellegrini en trio av Kaka, Ronaldo och Higuain. Real satte högt tempo i matchen och spelade rätt bra, man skapade även många målchanser. Det vart inte bättre för Villareal i den 35 minuten då man fick en man utvisad efter två gula kort. Men Real Madrid lyckades inte utnyttja övertaget i första halvlek. Det dröjde enda tills den 72 minuten i den andra halvleken innan Real kunde stänga matchen och detta efter att en Villareal spelare tagit med handen i straffområdet. Domaren dömde straff och Kaka fick förtroendet från 9 meter och gjorde ingen besviken. 2-0 till Real Madrid efter en iskall straff av kaka, finta i ena hörnet och la den i andra. Real kunde sedan bara spela av matchen och slutresultaten blev 2-0 till Real Madrid. Villareal är inget dåligt lag och att vinna med 0-2 på borta plan ska Real vara nöjda med. Kaka fick göra sitt första tävligts mål i Real Madrid tröjan. Van Der Vaart och M, Diarra fick spela sina första minuterar för säsongen och Ronaldo fortsätter att göra mål, 5 mål på 4 matcher och är i ensam i skytteliga ledning. Allt är frid och fröjd i Real Madrid!!


Målen:
Min 2, Ronaldo
Min 72, Kaka (P)

Byten:
Min 65, Raul In - Higuain Ut
Min 75, Van Der Vaart In - Kaka Ut
Min 82, M, Diarra In - Guti Ut

Gula kort Real Madrid:
Gago, Lass och Guti

PS: Spelar statistiken är uppdaterad!!  Real Madrid Spelare


Kommentarer
Postat av: wahid

hejsan !

Ville bara säga att garay började må illa vid uppvärmningen, därför kunde han ej spela annars ville pelligrini spela med garay .

2009-09-24 @ 11:36:55
Postat av: igge

jasså där ser man, han var kanske nervös pga att han var så kass förra matchen.. Ramos känns säkrare där när inte Pepe är med..

2009-09-24 @ 12:19:56
Postat av: igge

tack för upplyssningen!!

2009-09-24 @ 12:20:47
Postat av: danne

garay e en talang otroligt målsinne han brukade vara anfallare när han var ung.. han har varit ostabil men han kmr nog komma igång han har varit grym i racing santander:). han e bra på frisparkar, straffar och bra på huvudet. vi får komma ihåg att han e ung och backlinjen e rätt så ny där i mitten. have faith:)

2009-09-24 @ 16:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0