Spelarbetyg: Real Madrid - Xerez

Här kommer spelar betygen från matchen mellan Real Madrid och Xerez, Hade man spelat fotboll i 75 minuter så hade det varit lätt att betygsätta spelarna, för då hade alla utom Ronaldo och Casillas fått botten betyg men nu löste det sig så något högre kan dom nog få..

Casillas: 6
Han är säkerheten själv i alla lägen. Hade inte så jätte mycket att göra i dagens match. Fick plocka ner några inlägg då och då. Hade ett friläge emot sig men anfallaren fick en dålig träff så det blev lätt för världens bäste Casillas.

Marcelo: 5
Är väldigt bra offensivt och följer med upp varje anfall, men det kan straffa sig bakåt i bland. i dag möter vi en dåligt lag så det vart ingen större skada men mot bättre lag vad händer då?? Arbeloa känns som ett säkrare alternativ om han kan spela vänsterback. Men då tappar vi lite offensiv men det har vi så det räcker än då skulle jag tro.

Albiol: 4
Känns inte helt säker i backspelet. Kommer ofta två på bollarna i försvarsspelet. Kanske inte trivis med att spela med Garay? Båda är väldigt orutinerade.

Garay: 2
Precis som sin kollega är inte helt 100 i försvarsspelet. Måste ta för sig mer och jobba ihop med Albiol, Garay kommer inte få spela mycket när Pepe och Metzelder är tillbaka.

Ramos: 6
Trots att han inte spelat på länge så visade han bra spel. Vann nickduellerna och spelade lungt och säkert. Det känns bra att Ramos är tillbaka. Var nära att göra mål på nick men bollen gick rakt på målvakten.

Lass: 3
Jag tror att Lass gör sin sämsta match i Real Madrid tröjan. Han slår felpass på felpass och han ska försöka sig på dribblingar mot 2-3 spelare som han inte klarar av plus att han drog på sig för många frisparkar. Lass kan mycket bättre det vet alla.

Gago: 1
Ja vad ska man säga, tråkigt att han inte tar chansen när han fick den. Slår hur många felpass som helst. Han sliter och kämpar men till ingen nytta tyvärr. Gago kommer nöta mycket bänk denna säsongen.

Ronaldo: 7
Satte Zlatan på plats med att göra mål efter bara 46 sekunder mot Zlatans 2 minuter någonting. Ronaldo var Kung i dag, alla bollar gick till Ronaldo och han skapade mycket. två mål i kväll och ett på nick. Ronaldo har utvecklat huvudspelet något som gör honom ännu farligare. Han försökte när resten av laget inte ville spela fotboll. En strålande insats av Ronaldo!

Kaka: 3
Borde gjort mål på Raul retur men det vill sig inte för Kaka. Han jagar sitt första tävligts mål för Real Madrid det syns för han skjuter på varje chans han får. Han kan så mycket men det går för långsamt när han får bollen. Utbytt i slutet när Real vaknade till.

Raul: 2
Skapade ett läge i början av matchen som han hade tryck in om han haft rätt inställning till matchen. Efter det var han rätt osynlig match igenom tills han blev utbytt.

Benzema: 3
Hade han inte gjort mål i slutet så hade han fått en etta, för Benzema tog inte en löpning på 75 minuter. Gjorde mål i 81 minuten och då vaknade han till. kunde gjort mål redan i 78 men i stället snubblade han fram den till Guti som gjorde mål i stället. Men sista 10 sprang han och ville ha mycket boll tillsammans med Van Nistelrooy så hade han några fina väggpass.

Granero: 5, inbytt 60 min
Var rätt osynlig men sliter i det tysta, får igång laget.

Guti och Van Nistelrroy: 6
Båda kommer och gör varsitt mål något som är imponerande. Guti är i grymform just nu mål i tre matcher i rad. och Van Nistelrooy visar att han vill vara med och slåss om en plats.

PS: Statistiken är uppdaterad!!!!! Real Madrid Spelare