Inför: Real Madrid - Xerez

Xerez kommer att besöka Santiago Bernabeu Stadium på Söndags kvällen för att försöka störa Real Madrid som bara har tänkt sig att hämta tre poäng mot nykomlingarna. Det är Real Madrids tredje match för säsongen i La Liga och ingen kan väl tro att Xerez ska kunna ta poäng mot Reals stjärnlag.  


Real Madrid
Real kommer från en 5-2 seger i Champions League och humöret är på topp. Laget har tränat bra i veckan och det märks att det är viktigt att man får en bra start på säsongen. Xerez är inget bra lag men man viker inte en tum på förberedelserna inför matchen. Alla matcher är lika viktiga att vinna. Pellegrini har fått in ett tänk i gruppen som lyder något åt en för alla, alla för en. Igen kan gå runt och diva sig för då blir det bänken, så bra trupp har vi i dags läget. Vilka som kommer spela är bara att gissa hittills har Pellegrini rullat runt i truppen för att hålla alla spelar igång. Något som jag tycker är bra från en tränaren så länge man vet vad man gör och det vet Pellegrini. Man kommer att ställa upp med en 4-2-2-2 uppställning där Casillas står i mål, Marcelo, Albiol, Garay, och Arbeloa som backar, Lass och Guti/Granero som innemittfältare, Kaka och Ronaldo på kanterna. I anfallet spelar Raul och Benzema/Higuain. Alonso, Metzelder och Pepe är inte med i matchen, hur det är med Ramos vet jag inte ännu. Uppdaterat: Ramos kommer finnas med i truppen om han spelar från start är oklart. Van der Vaart har åter igen fått tagit plats på läktaren.

Truppen:
Goalkeepers

Casillas, Dudek

Defenders 
Marcelo, Ramos,  Albiol, Garay, Arbeloa och Drenthe

Midfielders
Lass, Kaka, Guti, Gago, Granero, Diarra och Cristiano Ronaldo
Forwards
Benzema, Higuain, Van Nistelrooy och Raul



Xerez
Har startat säsongen med två förluster, precis som dom flesta hade räknat med. Man har spelat en hyfsad fotboll men i slut ändan har orutinen gjort att man förlorat. Xerez har bara ett mål för säsongen och det är att hänga kvar i ligan. Men fortsätter man så här kan det bli svårt. Mot Rea Madrid kommer man nog att spela en defensiv fotboll så länge det går. Men skulle man släppa ett tidigt mål kan man får en tung kväll på Bernabeu. Man har inte gjort något mål ännu i La Liga men man hoppas på att anfallarna Neill Collins och Michel ska komma igång. Även nyförvärvet Maldonado vill man se mer av. Jag har ingen koll på Xerez så jag vet inte hur dom kommer att formera laget.


Håll koll på: Guti och Raul två legender.
Match start: 19:00 Svensk tid
Tips: 7-0
TV: Tv4 Sport
ÖL Tips: San Miguel med lite peanuts!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0