Pele besökte Madrid!

Jag tog upp det redan i går att Pele sagt att Di Stefano är den bästa spelaren genom tiderna. När man pratar om trollen så kom det upp på Real Madrid hemsida att Pele under ett besök i Madrid, åter igen gått ut och sagt att Alfredo Di Stefano är den bästa spelaren genom tiderna, Han säger även att Kaka är den bästa kända fotbollsspelaren. Pelé säger att Di Stefano kunde göra saker med en boll som varken han själv eller Maradona kunde göra.

Pelé talade även om dagens Real Madrid spelare och kallade det lyx att ha spelare som Raul, Ronaldo, Casillas, Benzema och Kaka i truppen. Han säger att alla klubbar skulle vilja ha deras underskrift, och om dom spelar bra fotboll och vinner titlar så kommer man att skriva historia, de spelarena är mer än väl för att kunna göra de.

Men som brasse så verkar han gillar Kaka mest och så här säger Pelé om honom:

"Kaka dominerar de flesta aspekter i en match. Han hjälper till i försvaret, organiserar mittfältet, har bra tempo och ställer om till anfall med briljanta pass. Han är mycket användbar och han vet hur man gör för att få ut det bästa av sina kvaliteter."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0