Transfer rykten!

Nu är det drygt en månad innan transfer fönstret öppnar igen och det ryktas om att spelare ska komma och om spelare som ska gå. Jag ska försöka ge er lite om det senaste som det ryktats om.


Spelare Ut:

Van Nistelrooy - Liverpool
I dag skriver As att Benitez är intresserad av holländaren tjänster. Eftersom det gått tungt för Liverpool på slutet så vill man stärka upp med en riktig målskytt inför avslutningen i ligan. Även Fulham, Arsenal, City, Tottenham och Roma är intresserade.


Gago - Fiorentina
Har inte fått spela speciellt mycket för Real Madrid på slutet. I dags läget är Gago bara fjärde val för tränare Pellegrini efter Lass, Alonso och Diarra. Fiorentina har visat sitt intresse för spelaren eftersom Real Madrid är och rycker i deras spelare Vargas. Även Gagos gamla klubb Boca Juniors har visat intresse för ett lån av spelaren. Gago vill få speltid inför VM i Sydafrika och är angelägen om att komma till en klubb där han platsar.


Lassana Diarra - Liverpool
Tråkigt nog har det gått rykten om att Lass inte trivs i Madrid och vill tillbaka till Premier League igen. Liverpool sägs vara intresserade av spelaren men jag tror att Lass stannar. Lär inte bli en billig affär för Liverpool som har dålig ekonomi.

Bubblare ut: Guti, Van Der Vaart, Drenthe, Metzelder.

Spelare In:

Juan Vargas - Fiorentina
Real Madrid letar efter en vänsterback och Vargas har varit grym för det Italienska topp laget. Priset för spelaren är runt 20 milj Euro.


Diego Perotti - Sevilla
Är en bra yttermittfältare som skulle vara en bra backup för Ronaldo. Sevilla betalade bara 3 milj svenska kr för ynglingen så det är ett bra alternativ för Real som måste spara på slantarna just nu.


Roberto Carlos - Fenerbahce
Den gamle legenden sägs vilja tillbaka till Madrid, dessutom kommer han vara gratis eftersom hans kontrakt går ut med sin klubb. Frågan är om han håller i Real Madrid längre??!


Bubblare in: Clichy, Adriano.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tar sjmord om lass går :(

2009-11-26 @ 22:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0