Spelar Betyg: Real Madrid - Racing Santander 1-0


Matchens lirare mot Racing!!

Real Madrid lyckades ta tre viktiga poäng i kväll och leder nu ligan eftersom Barca bara fick kryss i sin match. Det var inge fin lir men väldig skönt. Här kommer spelar betygen från matchen, Det är vad jag tycker och det är varken rätt eller fel:

Casillas: 5
Håller nollan men har en väldigt lugn kväll. Tror inte han fick ett ända skott på sig om jag minns rätt! Han är alltid stabil.


Arbeloa: 5
Gör en godkänd match, varken bra eller dålig. Följer med i bland i anfallen något som är positivt.


Pepe: 7
Utan Pepe där back vet jag inte var Real Madrid skulle ligga i serien, han är på rätt plats hela tiden och går in och hjälper alla dem övriga backarna när de får problem. Ibland känns det som om vi bara har en back och det är Pepe.


Garay: 6
Gör ett fint assist till målet, i försvars spelet var han bra i dag. Inte lika domenant som Pepe men ändå bra. 


Marcelo: 5
Är inte så där bra som han kan vara när han spelar som ytter, men gör några utflykter framåt i bland ställer till det backåt. Annars en stabil match.


Alonso: 8
Han var matchens spelare, var på rätt plats hela tiden. Han läser spelet mycket bra med fina pass och perfekta brytningar. Alonso är på gång lagom till El Clasico.


Granero: 5
Började bra, men försvann ur matchen mer och mer. Det var mest på hörnor och frisparkar han syndes tillslut. Men gör ett bra jobb.


Kaka: 4
Syndes inte alls i matchen såg trött och sliten ut. Kräver mer ifrån Kaka. Tog någon löpning då och då men lyckades inte med avsluten.


Drenthe: 5
Gör väl en ok match, ingen favorit hos mig. Slavar i pass och tacklingar. Men han sprang mycket och försökte skapa något hela tiden.


Benzema: 6
Gör ett otroligt snyggt mål som vinkas av för offside, Mycket märkligt eftersom det knappt var offside på reprisen. Började bra med några fina finter och bra löpningar. Blev utbytt i andra halvlek men Benzema såg spelsugen ut i dag.


Higuain: 7
Gör ett lätt mål och borde ha gjort ett till när han fick friläge men skött mitt på. Sprang mycket och skönt att han fick göra mål igen. Han kan mer tror ja när han är i form!


Inhoppare:

Raul, Van Der Vaart, Diarra:
5
Gör inge större inverkan på matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0