Spelarbetyg: Atletico Madrid - Real Madrid

Real gjorde en bra match i går och några spelare utmärkte sig lite extra, Casillas tex. Här kommer spelar betygen på Real Madrid spelarna:

Casillas: 7
Hade en rätt lung första halvlek med några få ingrippanden, gör en bra räddning på Simaos friläge i slutet av första halvlek. i Andra fick han mer att göra och gjorde det bra. Kunde inte göra något på målen. Räddade Real Madrid i sluten då han räddar Agueros friläge.

Arbeloa: 4
Slarvar lite då och då. Är väldigt långsam i löpdueller som han nästan alltid förlorar. Men gör ändå en ok insatts i matchen.

Pepe: 3
Skulle fått högre betyg om han inte varit inblandad i båda målen bakåt. Första målet släpper han markeringen på Forlan som enkelt får rulla in bollen, andra så hänger han inte med och förlorar duellen mot en 20 kg lättare Aguero. Men Pepe gjorde mycket som var bra de första 79 min igår så han kan vara lite nöjd.

Garay: 5
Gjorde en rätt bra match, syndes inte så mycket förutom när han kapade ATM spelaren så han fick gult kort. Garay gjorde sitt jobb. Hade svårt att hålla koll på Aguero här han kom in.

Ramos: 6
Med facit i hand så var det ett bra rött kort han tog för jag kan tänka mig att Aguero hade gjort mål om han fått springa fritt in i straffområdet.  Och på frisparken så blev det inte mål. Gjorde en riktigt bra match innan han blev utvisad. Bra i offensiven och i defensiven.

Lass: 6
Lass gör sällan en dåligt match, Lite slarvig i bland kan han vara som i går vid 3-2 målet, man får inte försöka sig på att dribbla när laget är på väg att flytta upp. Men Lass sliter hela tiden och gör ett häst jobb för Real Madrid. Vinner nästan allt på mitten.

Alonso: 4
I går så hade han riktat skon fel, han var jätte bra på kortpassningsspelet men nästan alla crossbollar han slog hamnade fel. Bättre kan du än så. Annars slet han bra i defensiven. Men mindre slarv i lång passningarna. Plus att han måste börja träffa mål på långskotten och slå bättre frisparkar och hörnor.

Marcelo: 7
Gjorde ett jätte bra jobb match igenom, fick kliva ner och spela back när ramos fick rött kort. Gör ett snyggt mål som han ska ha beröm för.

Kaka: 5
Började matchen lyssande med ett mål efter 5 min, sedan försvann han mer och mer ur matchen i slutet slutade han att springa och blev utbytt.

Benzema: 5
Ville mycket men fick inte ut så mycket. Men han börjar att komma in mer och mer i sin roll. Fint pass till Marcelo.

Higuain: 5
Han uträttar faktiskt inte så mycket i matcher som Real Madrid äger spelet i. Det är snabbheten som är han styrka och får han inte kontra så blir hans spel låst. Gör ett snyggt mål så att han kunde gå av med hedern i behåll. Annars gillar jag Higuain som springer mycket och visar sig men han kommer ingen vart.


Inhoppare:

Van Der Vaart, Raul, Gago: 5
Alla sliter i defensiven i slutet.

Kommentarer
Postat av: Ohlsson

Andra målet är 100% bara Diarras fel. Att ens nämna Pepe känns lite märkligt. Aguero är liten och kvick, men har även en grym balans och är snorstark i kroppen så att han torskar en duell nångång är ju inte konstigt. Det som är oroväckande är att se Lass agerande i kritiska lägen. Det var likadant förra året i El Classico, rena bjudningar av han hela tiden. För att inte tala om matchen mot Liverpool i CL förra året där Mascherano käkade upp honom fullständigt. Ingen Xavi där och det kommer han aldrig bli heller. Vi måste hitta ett bättre komplement till Alonso i mitten.

2009-11-08 @ 17:54:45
Postat av: Alonso

Det är ingen direkt idé att ni förväntar er något skott från Alonso. Under sina 5 år i Liverpool så gjorde han elva mål. Han är inte till för att skjuta den killen. Han har alldeles för dålig träff, men när det väl smäller då blir man glad fast det är ingen idé att sitta och räkna med att han skall börja levrera något han aldrig gjort. Hans jobb är att slå passningar och slita i defensiven för det är det han oslagbar på när han väl kommer igång.

2009-11-09 @ 11:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0