Inför Derbyt: Atletico Madrid - Real Madrid

 VS  

Vem är bäst i Madrid? Vem är David och vem är Goliat?? det är frågor vi kommer få svar på i kväll då årets första El Derbi Madrileño. Det är alltså dags för Real Madrid att åka till Vicente Calderon för att möta rivalerna Atletico Madrid även kallad lillebror i staden.


Real Madrid
Real kommer från ett kryss i veckans Champions league och med seger från förra helgen i ligan mot ett annat Madrid lag Getafe med 2-0. Nu kommer det bli betydligt bättre motstånd och dessutom är matchen på Borta plan något Real Madrid inte har lyckats så bra på efter att Ronaldo blev skadad. Alcorcon borta 4-0, Milan Borta 1-1, Sporting borta 0-0, Sevilla borta 2-1 så vi har inte en tre poängare borta på de fyra senaste matchern nu är det dags att ändra på den saken. Skador i truppen just nu är Ronaldo och Guti vad jag vet. Diarra och Drenthe är inte uttagen. Däremot så kommer Metzelder och Garay vara tillbaka i truppen. Jag kan tänka mig att vi kommer se en startelva som ser ut något liknande denna: Casillas, Marcelo, Pepe, Ramos, Arbeloa, Lass, Alonso, Kaka, Granero, Benzema, Higuain, Trots att Higuain var osynlig i matchen mot Milan så hoppas jag han är med ifrån start. I ligan är han ett mycket bra vapen framåt det har han bevisar många gånger. Real Madrid har ett bra facit mot Atletico Madrid nu får vi hoppas det fortsätter även i kväll.

Truppen:
Goalkeepers: Casillas, Dudek.
Defenders: Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Garay, Metzelder, Marcelo, Albiol.
Midfielders: Gago, Kaka, Lass, Xabi Alonso, Van der Vaart, Granero.
Forwads: Raul, Benzema, Higuain, Van Nistelrooy.


ATLETICO MADRID'S & REAL MADRID'S LIGA SPEL:
   Position Poäng  G GW GD GL  GS  GC 
 REAL MADRID  2 22  9 7 23
 ATLETICO MADRID 18  9 10  19 



Atletico Madrid
Har startat dåligt i ligan och ligger på en 18:e plats, Men nu i veckan överraskade man mot Chelsea och spelade 2-2 i en tuff match där allt avgjordes i slutet av matchen. Aguero gjorde båda Atletico Madrid mål och visade bra form. Laget har fått en ny tränare som heter Quique Sanchez Flores och nu hoppas man på en vändning i spelet. Man kommer göra allt för att slå Real Madrid och visa vilket lag som är bäst i staden. Fjol årets skyttekung Diego Forlan har fått en sämre start på säsongen än förra året men man ska aldrig räkna bort Forlan, han håller en hög klass fortfarande och han har ett riktigt bra skott. Atletico Madrid har riktigt bra spelare men har inte fått det att funka som lag denna säsongen. Simao, Kun Aguero, Forlan, Maxi Rodriguez är spelare vi måste se upp med.


Truppen: Asenjo, De Gea / Valera, Antonio Lopez, Ujfalusi, Álvaro Dominguez, Perea, Pablo Ibáñez / Ignacio Camacho, Raúl Garcia, Jurado, Maxi Rodriguez, Reyes, Simão, Cléber Santana / Forlán, Kun Agüero, Sinama-Pongolle.



Håll koll på: Lass är en viktig kugge på mitten.
Plats: Vicente Calderon
Match start: 22:00
Tips: 1-3
TV: Tv4 Sport
Öl Tips: Heineken 3,5


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0