Presskonferens med Alonso



Igår innan träningen på San Siro så höll Xabi Alonso presskonferens på arenan och han var övertygad om att laget måste spela ett bättre spel på San Siro än på Bernabeu förra matchen om vi ska tre poäng. Så här svarade han på frågorna från pressen:


Hur är det i laget efter lördagens seger mot Getafe? Har lagandan förändrats?
Vår laganda är densamma. Du har bra och dåliga veckor i fotboll. Lyckligtvis lyckats vi att vinna i lördags, men i Champions League är en helt annan konkurrens. Vi måste vara optimistiska och spela vår bästa fotboll mot Milan om vi ska ha med något positivt till slutspelet.


Är slutresultatet viktigare än hur ni spelar?
Vårt spel måste inkludera en spelplan som gör att vi vinner. Vi försöker alltid att spela på det sättet och vi vill kombinera bra resultat med attraktiv fotboll.


Vilka lärdomar har ni fått ifrån den första matchen på Bernabeu?
Det var verkligen två olika matcher i första och i andra halvlek. Milan gjorde en hel del skada i den andra när de gjorde mål på oss och vi förlorade kontrollen. De har några spelare som verkligen kan förändra en match om vi inte spelar som ett lag. Vi måste spela smart fotboll.


Du spelar mot Milan även när du spelade i Liverpool?
De har fortfarande en stabil grund och spelare som är mycket konkurrenskraftiga, vilket är anledningen till att det blir en tuff match. Vi vill göra ett bra match och ta med oss en seger hem. Jag kunde inte besöka San Siro med Liverpool. Det är en fin arena och jag har hört mycket bra saker om det. Jag hoppas att jag få upp leva den i morgon.


Vad har Kaka sagt om matchen?
Det är en speciell match för honom. Han hade många bra år här och han kommer att få se några gamla kollegor. Han har inte sagt så mycket. Vi spelade mot Milan för ett par veckor sedan och inte mycket har förändrats sedan dess.


Källa: Real Madrid.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0