Spelar Betyg: Barcelona - Real Madrid 1-0

 


Jaa det blev ett bittert slut på helgen efter att Barcelona tillslut vunnit El Clasico med 1-0, efter mål av Zlatan och en jävla massa tur. Dessutom en domare som enbart blåste åt Barca när det drog ihop sig! Men Spelarna gör en bra match, det är trots allt borta på Nou Camp mot ett bra lag.

Casillas: 7
Är stabil som alltid får inte så många skott i första halvlek. Men det han får på sig tar han lätt. Är chanslös på Zlatans volley. Det spelar ingen roll om man är världens bästa målvakt man tar inte de volley skottet. Gör den grym räddning på Messis friläge. Till skillnad från Valdes så räddar Casillas bollen, inte får den på sig!!

Arbeloa: 3
Är för seg på kanten och håller inte i såna här matcher. Messi och Alves hade lekstuga med honom långa stunder. Real behöver en bättre vänsterback som bekant. Han drar även på sig gult kort.

Pepe: 6
Är säkerheten själv där bak i backlinjen, gör bara ett misstag i matchen och det är när han tappar Zlatan vid målet. Men det visar också hur viktig han är. Är inte Pepe på plats så blir det mål, äger hela Real Madrids backlinje.

Albiol: 7
Gör en riktigt bra match, kanske den bästa sedan han kom till Real Madrid. Är på rätt plats hela tiden och gör många fina brytningar.

Ramos: 7
Gör en jätte bra match. Både Defensivt och offensivt. Dock blev inte de offensiva utflykterna lika många i dag. Annars en mycket stabil match.

Lass: 6
Gör en mycket bra kämpar insats i matchen. Tyvärr så kände domaren att han inte hållit vad han lovat Barca innan matchen när han visade ut Busques, så han var tvungen att visa ut Lass också.. Om vi ska jämföra Lass och keitas tacklingar tex så låg Lass långt efter honom för att bli utvisad men så går det med domare som inte pallar trycket. Lass har ett stort hjärta det visade han i dag. Men så är det ibland, vissa får tackla fult 8 gånger andra 2 gånger!!!!!

Alonso: 8
Är så lugn med bollen hela tiden. Han hittar dem där passen som gör att varje situation blir löst på en enkelt sätt. Slog inte många fel pass i dag. Alonso är i bra form.

Marcelo: 3
Det var länge sedan jag var så arg på Marcelo som jag var i dag. Han missade solklara lägen gång på gång, han hade skott som tamefan hamnade utanför Nou Camp och han slog bort för många enkla pass. Marcelo visade i kväll att han inte håller i de stora matcherna!

Kaka: 7
Pigg och ständigt ett hot. Kaka är tillbaka i Milan klass igen, gör en riktigt bra match och slår ett smör pass till Ronaldo som han måste sätta i mål. Kanske borde gått på eget avslut så här i efterhand?!

Ronaldo: 6
Det syntes att han inte är i 100% form och det visade han när han brände det bästa läget i matchen som kommer sitta i huvudet fram till 11 april då lagen möts igen. Hade några ryck i bland då han tog sig förbi backen. Borde fått mer speltid.

Higuain: 6
Gör en ok match, har något läge som han kanske borde gjort något bättre av. Han kändes lite för klen i närkamperna det är mest när han får fritt fram och bara springa han är farlig.


Inhoppare

Benzema: 1
Vad gör pojken på en fotbolls plan? Är på fel plats hela tiden, antingen är han för långt ner i banan eller på kanterna och när han väl får ett super läge så gör han det sämre än sämst! Real Madrid behöver en mogen anfallare inte ett frö!!

Raul: 3
Gör ingen större påverkan på matchen tyvärr!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0