Bénzema utklassade Xavi!!!


Real Madrids anfallare Karim Benzema slog i eftermiddags Barcelonas mittfältare Xavi Hernandez med utklassningssiffrorna 3-0. Som jag skrev i går så skulle de båda göra upp i en El Clasico match på Fifa 10 till PS3 och vinnare blev Benzema!! 



Benzema och Xavi var uppkopplade på nätet för att göra reklam för den senaste fotbollsspelet som släpptes av EA Sports Fifa 10. De två stjärnorna kunde se varandras reaktioner via webbkamera.

Första halvlek slutade 0-0, men i andra halvlek visade Cristiano Ronaldo sin klass genom att göra ett Hattrick, Benzema spelade fram till två. Benzema var nöjd över att få visa världen sin skicklighet och precision i Fifa 10. Både Benzema och Xavi är front figurer på den spanska versionen av Fifa 10, och de har varit aktiva i sin marknadsföring kampanj sedan i somras.

Efter matchen hölls en presskonferens med spelarna och Benzema sa: " visst det är bara ett spel men jag skulle älska om de blev något liknande resultatet på Söndag"

Den unge fransmannen spred även massa lovord om sin hattrick hjälte, Ronaldo, och han anser själv att "Cristiano är ännu bättre i verkligheten än vad han är i spelet."

Även om Benzema och Xavi hade lite roligt idag, kommer det inte finnas någon vänskap mellan de två nu på söndag, då Los Blancos och Barca kommer drabba samman i vad som förmodligen kommer bli årets match!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0