Inför: AC Milan - Real Madrid C.F

 VS

Nu är det dags för Revansch, efter den olyckliga förlusten på hemmaplan med 3-2 så ska nu Real Madrid åter igen ta över tronen i grupp c. Milan som var helt utspelat på Santiago Bernabeu lyckades på 5 skott sätta 4 i mål bakom en värdelös Casillas, ett vart felaktigt bortdömt. Nu ska Casillas visa vägen med ett målvaktsspel som vi är vanna att se honom att spela. Nu vill jag att vi sätter ditt italienarna med spagetti bena ordentligt i Champions League och visar vilka som är mesta mästarna!!



Real Madrid C.F
Nu är det upp till bevis för marängerna, nu måste vi prestera i en viktig match framför allt om vi ska ha kvar Pellegrini som tränare. Laget kommer från en två noll vinst mot Getafe och defensiven såg stabil ut med Ramos i mitten. Hoppas att Pellegrini inser det också och placerar honom där tillsammans med Pepe. Kaka har börjat komma igång och såg pigg ut i helgen, kan det släppa för brassen nu?? Jag hoppas han gör mål mot sitt gamla lag på sin gamla hemma arena. Pellegrini har tagit med 20 spelare som han tror mest på just nu. Ronaldo och Garay är skadade och kommer inte vara med tyvärr. Jag tror att vi kommer att se en start elva som ser ut så här: Casillas vaktar kassen, Albiol, Ramos, Pepe, Arbeloa, Lass, Alonso, Marcelo, Kaka, Benzema/Raul, Higuain. Det är svårt att säga vem som spelar med Higuain på topp, i helgen spelade Benzema och Higuain tillsammans, om det var för att vila Raul till denna matchen är oklart. Guti är inte med i denna match heller, vad som har hänt mellan honom och Pellegrini vet nog bara laget. Matchen kommer att bli väldigt viktig, den som vinner denna matchen kommer förmodligen vinna gruppen.


Truppen:
Goalkeepers:
Casillas, Dudek, Adan.
Defenders: Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Drenthe, Albiol.
Midfielders: Gago, Kaka, Lass, Xabi Alonso, Van der Vaart, Diarra, Granero.
Forwards: Raul, Benzema, Higuain, Van Nistelrooy.

Inte med: Guti, Ronaldo, Garay, Metzelder,


AC Milan
Milan fortsätter att spela klantigt i ligan, man tappade en två noll ledning för två matcher sen mot Napoli. I helgen lyckades man däremot att vinna mot Parma med samma resultat som Real Madrid, 2-0. Den gamle målkungen Borriello tryckte ditt båda två. Milan brukar vara starka i CL och på San Siro är man svår slagna. Man har ett riktigt bra lag med många världsstjärnor men man har inte fått ut allt ur laget ännu. Kan det komma mot Real Madrid? Några vi måste se upp med är Alexander Pato som gjorde 2 mål mot Real Madrid senast. Sen ska man aldrig underskatta Ronaldinho, är han på spelhumör så kan han göra vad han vill med en boll. Nu är det inte så ofta han är det längre så vi får hoppas att han inte är det mot Real heller. Svagheten ligger i målvakten Dida som inte håller den där absoluta världsklassen längre. Något han visade på Bernabeu. Ett stort tillskott för Milan är att Gattuso är tillbaka. Blir en härlig fajt på mitten, inget man vill missa!


Truppen: Dida, Roma, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Verdi.

Inte med::
Storari, Antonini, Jankulovski, Onyewu, Di Gennaro.



Håll koll på: Kaka, Higuain
Matchstart: 20:45
Plats: San Siro
TV: Viasat Fotboll / Stream
Tips: 1-2
Öl tips: Ta en cola istället!

Kommentarer
Postat av: alex

hoppas på denna elva!;)

casillas

albiol pepe ramos arbelos



lass alonso

kaka marcelo

higuain benzema!

2009-11-02 @ 20:21:48
Postat av: alex

förslag på stream har alltid haft problem med att hitta en bra stream kan nå hjälpa mig!!tack i sånna fall!:)

2009-11-03 @ 20:27:41
Postat av: igge

hej det finns lite olika sidor, jag brukar hitta något på någon av dessa: www.fotbollive.se , www.myp2p.eu , http://livetv.ru pröva dessa

2009-11-03 @ 21:36:06
Postat av: alex

är alla gratis igge?

2009-11-04 @ 07:42:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0