Spelar Betyg: Real Madrid - Getafe

Här kommer spelar betygen från matchen mot Getafe. Bäste var Higuain i matchen och det sämsta betyget får domaren som höll på att bljuda bort matchen till borta laget genom att visa ut Albiol. Men spelarna tog det som bränsle och gjorde en riktigt bra match.

Casillas: 6
Gjorde en riktigt bra match, hade myckt att göra och gjorde det lungt och säkert. De två bästa räddningarna gjorde han på Soldados två nickar från nära håll. Är i bra form.


Arbeloa: 5
Spelade lungt och säkert, Han var på sin ytterbacksplats där han spelade något som gjorde att mittbackarna kunde vara kvar i mitten. Arbeloa är defensiv precis vad vi behöver.


Albiol: 2
Spelade bra fram tills han blev felaktigt utvisad i den 27:e minuten. Får lågt betyg pga att han spelade så kort tid.


Pepe: 6
Är alltid bra liksom i går. Vinner kamperna hela tiden och fick orgning på sina kamrater i backlinjen också. Det såg bättre ut i går för hela backlinjen än på länge.


Ramos: 6
Nu vill jag aldrig mer se dig på kanten, du är så mycket bättre som mittback. Pellegrini måste se de annars är dert konstigt. Man var inte änns orolig i går när Getafe anföll när Pepe och Ramos var mittbackar. Han började som ytteback men tog klivet in efter Albiols utvisning.


Lass: 7
Vilken kämpe han måste sprungit 3 mil igår. Han var överallt och vann bollar. Lass är en viktigt pjäs på mitten som vi måste ha med i matcherna.


Alonso: 5
Spelar enkelt och i går gjorde han det bra. Måste rikta in skon, så att skotten träffar mål. varit dåligt med det de första nio matcherna.


Marcelo: 5
Var rätt anonym stora delar av matchen, men så blixtrade han till då och då som när han slog smör inlägg till Higuains mål. Marcelo är mycket bättre på en mittfältsplats, men han fick ta defensiven när Albiol försvann.


Kaka: 7
Jobbade hårt i både offensiven och defensiven. Kaka ville ha mycket boll, tyvärr så blev det inget mål denna kvällen heller men han visade attt han är på gång nu. Kommer det mål mot Milan!?!


Benzema: 6
Borde ha gjort mål i kväll men i stället gick skottet rakt på målvaken. Springer lite mer nu och var med i matchen på ett helt annat sätt. Fin pass till Higuains 2-0 mål.


Higuain: 8
Var matchens lirare!! Två mål av Argentinaren som varit skadad och sedan bara kommer tillbaka och levererar mycket starkt. Passade bra ihop med Benzema. Higuain var bara en stolp träff ifrån ett äkta hattrick.


Inhoppare:

Van Der Vaart, Raul, Gago: 5
Alla gjorde sitt jobb när dem kom in.

Domaren: 0
Behövs inga ord!

Kommentarer
Postat av: alex

bra betyg!det ända som är dåligt om vi tar inn ramos i mitten är att han kommer inte med i offensiven så mycke men vi har tillräckligt med offensiv kraft!;) casillas

arbeloa/albiol pepe ramos marcelo/albiol

ronaldo lass alonso kaka

benzema higuain!

den e bra!

2009-11-01 @ 13:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0