Dags för Champions League igen!

Förberedelserna inför onsdagens Champions League-match mot Zürich fortsatte i dag på Valdebebas, två dagar efter Real Madrid tog över tronen i La Liga efter sin seger mot Racing.

24 spelare fanns på plats på måndagen när Manuel Pellegrini skulle köra morgons träning. Efter en kort diskussion gick de tre målvakter iväg och träna med sin målvaktstränare, Xabier Mancisidor. Resten av truppen, med undantag av Guti, joggade runt plan för att värma upp som vanligt. Dagens träning innehöll mycket bollen arbete. Laget delades upp för att arbeta med fysiskt spel men ändå få kontroll på bollen på huvud och fötter.

Ruud van Nistelrooy var tillbaka och tränade med laget efter att ha missa helgen match och tränat i gymmet i söndags på grund av en överansträngning i vänster vadmuskel. Guti fortsatte dock att återhämta sig från sin skada i vänster lår genom att träna i gymmet.

Det är en mycket viktig match för Real Madrid som kan bli klar för åttondelsfinal om man vinner. Man möter Zurich som inte kan gå vidare på egen maskin. Plus att vi antagligen kommer att få Ronaldo tillbaka som leder skytteligan i Champions League.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0