Bra start på veckan!

Idag gjorde Cristiano Ronaldo sitt första gräspass på Valdebebas sedan han blev skadad den 30: september. Laget samlades i morse på Valdebebas träningsanläggning för att köra det dagliga träningspasset och det fanns en spelare som fick lite fler ögon på sig än resten av laget och det var Ronaldo. Äntligen så är han tillbaka i träning på gräs. Dagens pass för Cristiano Ronaldo innehöll särskilda återhämtningsövningar, som består av jogging runt planen och bollen arbete i en hinderbana. Övriga Laget körde fysisk träning för att förbereda lördagens (20:00) match mot Racing Santander på Bernabeu.

Higuaín och Gago var tillbaka i laget efter att ha spelat med Argentina under helgen. Pellegrini hade sammanlagt 14 spelare att tillgå på träningen i dag, inklusive Castilla spelare. Tio av Real Madrids spelare ska spela en andra match med respektive landslag nu i veckan. Dessa är: Pepe, Lass, Benzema, Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Arbeloa, Albiol, Kaka och Van der Vaart. Alla förväntas vara tillbaka i Madrid nu på Torsdag.

Men dagens positiva nyhet var i alla fall att Ronaldo är i gång med träningen igen. Om han spelar i helgen är oklart. Enligt Portugals förbund så ska i alla fall inte dem sätta stopp för spel. Men förmodligen kommer han börja på bänken och kanske spela 20 minuter på slutet. Den som lever får se!




Kommentarer
Postat av: Anonym

KUNNNNNNNNNNNNNGGGGGGG!!!! :D

2009-11-17 @ 15:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0