Backarna talar ut!


Pepe och Sergio Ramos var nöjda med lagets seger mot Zürich. Båda tyckte att dem borde gjort något mer mål men samtidigt är 1-0 segrarna de viktigaste segrarna.

PEPE
"Zürich inriktade sig på försvaret, vilket gör det svårt för oss att komma till dem där klara chanserna. Vi måste nu vila och tänka på vår nästa match."

"Vi är i bra form till matchen mot Barcelona. Vi är leder La Liga och vi ser fram emot att spela matchen. Det kommer att vara en viktig strid och vi kommer gör allt för att vinna."

"Cristiano var angelägen om att spela. han vill ha sin plats i startelvan. Vi hoppas att han är i toppform på söndag."



Sergio Ramos
"Vi är nöjda eftersom vi uppnått vårt mål att vinna matchen. Vi måste fortfarande förbättras många detaljer i vårt spel eftersom detta är en mycket hård konkurrens i CL så vi måste alltid vara i våran bästa form."

"Inget lag har teoretiskt kvalificerat sig till nästa runda ännu så vi måste göra vårt bästa för att ta tre poäng i Marseille. Kvällens seger stärker vår moral inför matchen mot Barcelona."

"Jag är av den åsikten att jag tror inte historia har så stor betydelse i den kommande match, båda lagen är två topp lag som bara går ut och kör sedan tror jag inte det spelar så stor roll vad som hände i matchen innan. Det är klart det är skönt med den seger men när domaren blåser igång El Clasico är det bara den matchen som finns i huvudet. "

"Vi arbetar hårt med att förbättra vårat spel och vi hoppas att kunna göra vårt bästa för våra fansen."

"Cristiano är en bra spelare som tillför mycket till laget. Vi är mycket glada att ha honom tillbaka. Han gör en stor skillnad. Det är bra för tränaren att kunna ha en sån spelare."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0