Inför: Dortmund - Real Madrid

Real Madrid är i Dortmund för att spela sin åttonde träningsmatch för säsongen. Hittills har det gått strålande med bara ett enda nederlag och det var mot Juventus i Peace cup semifinalen. Men det var länge sen, just nu har Real tre raka matcher med vinst och en målskillnad på 10-1. Matchen mot Dortmund kommer att bli en tuff historia. Bundesliga lag spelar ofta hårt och trycker till lite extra. Att film i Tyskland tror jag inte går hem. så det är bara att sätta hårt mot hårt. Matchen spelas på Onsdags kvällen kl 20:15 på Westfalenstadion (Signal Iduna Park) .

Borussia Dortmund

BVB bildades av ett gäng ungdomar i Dortmund den 19 december 1909 och det får man säga att dom lyckades bra med för i dag är klubben en av dom största i Europa. Dortmund spelar i Bundesliga som är en av dom bästa ligorna i världen. Laget spelar på Westfalenstadion spm har plats för 76 000 åskådare, Laget ligger just nu på en 9:de plats i Bundesliga efter två spelade omgångar. Dom bästa spelarna i Dortmund just nu är Mohamed Zidan, Sebastian Kehl och Nelson Valdez.


Real Madrid

Real spelarna kom till Dortmund redan på tisdags förmiddagen för att få så bra uppladdning som möjligt inför matchen. Nästan alla spelare som var med i senaste matchen är med i denna match också. Skadelistan har blivit kortare efter att Marcelo och Metzelder kommit tillbaka, men Gago, Guti, Torres, Ramos, Diarra och van Nistelrooy fortfarande borta pga av skador. Negredo och Van Der Vaart är inte uttagna av Pellegrini. I denna match kommer vi möta ett mycket bra lag så jag hoppas man ställer upp med det bästa laget, vilket jag tycker är: Casillas, Arbeloa, Pepe, Metzelder( Pga hans gamla lag), Marcelo, Lass, Alonso, Robben, Ronaldo, Kaka, Benzema. Detta lag är det bästa Real Madrid kan ställa på plan men jag är tveksam att Pellegrini ställer upp laget så. Drenthe, Raul kommer säkert att får starta matchen. Real kommer i alla fall göra allt för att fortsätta sitt seger tåg.

Uppdaterat:
Startelvan kommer förmodligen se ut så här:

Casillas, Metzelder, Albiol, Arbeloa, Drenthe (Eller Marcelo), Lass, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Kaka, Raul och Benzema.

Truppen:
Goalkeepers:
Casillas, Dudek.
Defenders: Pepe, Albiol, Metzelder, Garay, Arbeloa. Drenthe Marcelo.
Midfielders: Lass, Xabi Alonso, Sneijder, Robben, Granero, Kaka.
Forwards: Raul, Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema.

Håll koll på: Ronaldo och Robben.
Tips: 1-3
Match start: 20:15 Svensk tid
TV: LiveStream - Myp2p, Fotbolllive.se, livetv.ru/en/.

   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0