Inför: Real Sociedad - Real Madrid

På lördag spela Real Madrid sitt första möte mot ett Spanskt lag denna säsongen då Real Sociedad står för motståndet. Real Sociedad har länge spelat i La Liga men man vart degraderat till Segunda division i slutet av 2006-2007 säsongen. Matchen spelas i San Sebastián i Baskien på Estadio Anoeta som är Sociedads hemmaarena. Denna matchen kommer bli lite speciell för Real Madrids nyförvärv Xabi Alonso som startade sin karriär i just Real Sociedad, det kommer säkert att bli hyllningar från läktarplats. Match start är kl 22:00 på Lördag kväll.


Real Sociedad

Real Sociedad är en klubb som oftast håller till på mitten eller undre halvan av La Liga. Klubben hade sina glansdagar i början av 1980-talet med två ligasegrar samt en seger i supercupen. På senare år har det bästa resultatet varit en andraplats i La Liga säsongen 2002/2003. Just nu håller man till i andra ligan i Spanien som är Segunda Division Efter att man vart nedflyttade säsongen 2006/2007. Klubben har inga direkta stor stjärnor man lever mer på kollektivet och sliter hårt i varje match i bland lönar det sig i bland inte. Dom spelare som är värda att nämna i laget är i alla fall Mikel Aranburu som är lagkapten och Xabi Prieto som är en mycket bra mittfältare.

Real Madrid

Real Madrid har många skador i backlinjen just nu men pga. den bredda trupp vi har just nu så har vi en bra backlinje i alla fall. Ramos, Marcelo Metzelder är borta. Ramos spelade med Spanien i onsdags men av säkerhets skäl är han inte med i alla fall. Andra spelare som är som inte kommer att delta i matchen är Gago(Skadad), Van Nistelrooy(Skadad), Diarra(Skadad), Adan(Platsar inte), Negredo( På väg bort?). Men i övrigt ser truppen stark ut. Ronaldo är uttagen så han lär var frisk efter influensan han drog på sig. Trolig startelva om jag får gissa Casillas vaktar målet. Arbeloa, Pepe, Albiol och Drenthe i backlinjen. På mitten ser vi nog Lass och Alonso i mitten, Kaka fri roll framför. Robben måste få spela efter succén i Amerika, så jag hoppas han och Ronaldo tar en varsin kant. Benzema som anfallare där Robben och Ronaldo är med som anfallare på kanterna, Kaka spelar lite släppande Anfallare den positionen som Benzema hamnar i när Raul spelar längst fram. Detta tror jag är receptet för att få ut max av Real Madrid, men förmodligen kommer Raul spela istället för Robben.


Här är dom som är tillgängliga i matchen mot Real Sociedad:
Truppen:
Goalkeepers:
Casillas, Dudek.
Defenders: Pepe, Albiol, Garay, Torres, Arbeloa. Drenthe.
Midfielders: Lass, Xabi Alonso, Sneijder, Robben, Guti, Granero, Kaka.
Forwards: Raul, Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema.

Håll koll på: Benzema, Kaka han gör sitt första mål på lördag.
Tips: 0-6
Match start: 22.00 Svensk tid
TV: LiveStream 

 

Kommentarer
Postat av: igge

pga mycket jobb just nu så ber jag om ursäkt för att det inte blir så mycket uppdateringar.. har inte tillgång till dator.. jobbar 36 timmar i sträck

2009-08-15 @ 22:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0