Inför: Toronto FC - Real Madrid

Inatt spelar Real Madrid sin femte träningsmatch för säsongen, och det är första gången man spelar på kanadensisk mark. Man ställs mot Toronto FC. Toronto? Då tänker ni ska dom spela hockey, nej dom har faktiskt ett fotbollslag också. Dom håller inte världsklass men lite motstånd ska dom nog kunna ge Real Madrid.

Toronto

Toronto FC är ett medel lag i Amrikanska ligan MLS man ligger på en fjärde plats i Eastern Conference utav totalt 7 lag. Serien i MLS är upp delad som i hockeyn med två olika serier, Easten och Western. I den ihop slagna ligan ligger man på en 9:de plats av 15 lag. Laget är väldigt nytt det grundades år 2006 och är det ända lag i MLS som är från Kanada. Resten av lagen kommer från USA. Laget har samma ägare som NHL - laget Toronto Maple Leafs och NBA - laget Toronto Raptors. Lagets hemmaarena är BMO Field, en nybyggd arena speciellt för fotboll med konstgräs och en kapacitet på 20,000 åskådare. Dwayne De Rosario är den bäst betalde spelaren i laget och ses lite som en Stjärna.


Real Madrid

Det är första gången Real spelar på kanadensisk mark och vist ska dom vara obesegrade där efter man möt Toronto FC. Real kommer ha full trupp med sig förutom tre skadade spelare, Ramos, Gago och Marcelo. Det är första gången som Real kan ställa ut det bästa laget på plan. Jag hoppas man gör det för att börja träna ihop laget. jag tror att backlinjen kommer se ut som följer Arbeloa, Pepe, Albiol, Torres. På mitten har det blivit en riktigt bra konkurrens, men jag tror att Pellegrini har bestämt sig för följande spelare, Lass, Alonso, Ronaldo, Robben, Kaka. Och på topp får Benzema spela själv. Spelar Raul så kommer Benzema hamna som en offensiv mittfältare och det är inte rätt tycker ja. Det ska bli kul att se Kaka, Albiol, Arbeloa och Alonso i sin nya klubb. Casillas kommer vakta kassen får vi hoppas.

Här är dom som fått följa med till Nordamerika:
Truppen:
Goalkeepers:
Casillas, Dudek, Adan.
Defenders: Pepe, Albiol, Metzelder, Garay, Torres, Arbeloa.
Midfielders: Lass, Xabi Alonso, Sneijder, Robben, Guti, Drenthe, Granero, Kaka.
Forwards: Raul, Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain, Negredo.

Håll koll på: Kaka, C Ronaldo
Tips: 1-5
Match start: 01:30 Svensk tid
TV: LiveStream 
          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0