Utslagna ur Peace cup!

Då var det roliga slut för den här gången. Igår blev Real Madrid utslagna ur Peace cup. detta efter att man fått stryk av Juventus med 2-1 i semifinalen. Real Madrid fick en mardröms start i matchen, redan efter 4 minuter nickade en gammal bekant Fabio Cannavaro in 1-0 på en frispark slagen av Del Piero. Real fick direkt flytta upp spelet och man spelade rätt bra. Man ska komma ihåg att Juventus spelade med nästan ordinarie startelvan och Real Madrid hade bara några få med, tex, Pepe, Ronaldo, Benzema, Lass, Raul. Utöver det så var det inga start spelare på plan anser iallafall jag. I mitten av första halvlek så kommer Real tillbaka i matchen efter ett fint samarbete av Ronaldo och Raul, Ronaldo lobbar bollen över backen till Raul som tar ner bollen och ska skjuta, men blir kapad av Cheilline, Real Madrid blir tilldömda straff. En straff som C. Ronaldo går fram för att slå. Buffon hade nog sätt Ronaldos senaste straff mot Quito för han gick åt samma håll som han slog den i då, Men Ronaldo var iskall och la den snygg mitt i mål. Real var det spelande laget i första halvlek, men Juventus slog hela tiden långbollar över backlinjen som vart farligt nästan varje gång. Men man ska också berömma Pepe för sitt sätt att styra backlinjen för att ställa offside. Jag tror att Juve sprang offside 7-8 gånger på 50 min och det var efter långbollar som hade blivit friläge om man inte ställt offside. Strax efter paus så kom återigen kallduschen då Salihamidzic nickar in 2-1denna gången på en hörna, återigen är det assist Del Piero. Real kämpade och skapade några halvchanser, Raul hade en i stolpen, Metzelder var fri men nickade över. Men man fick inte in bollen och återigen stod Juventus som segrare. Match i matchen mellan dom två legenderna Raul och Del Piero så fanns det inget snack om att Del Piero håller högre klass än var Raul gör just nu.

Startelvor:
Real Madrid: Dudek. Torres, Pepe, Metzelder, Drenthe, Guti (Gago, 79'), Lass, Granero, Cristiano Ronaldo, Raul (Negredo, 71'), Benzema (HiguaIn, 71').

Juventus: Buffon, Chiellini, Cannavaro (Legrottaglie, 45'), Grygera, Tiago Mendes, Felipe Melo (Marrone, 71'), Salihamidzic, Camoranesi, Giovinco (Zanetti, 61'), Amauri, Del Piero (Iaquinta, 68').