Ersättare, om inte Alonso kommer!

Affären med Alonso verkar bli en lång dragen historia. Real Madrid erbjuder 25 milj Euro men Liverpool vill ha 35 milj Euro för spelaren. Det är för storskillnad säger Perez och sänker inte Liverpool priset blir det ingen affär. 30milj Euro är ett bud som Real kanske kan gå med på. Men där är vi inte än. Eftersom man inte vet säkert om Alonso kommer komma till Real har man redan gått ut och letat ersättare. Här är spelarna Real Madrid kollar på som ersättare om ingen affär blir av med Alonso:

Steven Defour - Standard Liège
Steven är en riktigt bra Mittfältare som bara är 21 år gammal, Just nu spelar han i den Belgiska ligan för Standard Liège. Hans bästa egenskaper är passningsspelet, han är en riktigt bra playmaker precis var Real letar efter. Dessutom är han mycket billigare än vad Alonso är. Priset ligger runt 20 Milj Euro. Han är väldigt eftertraktad i Europa, klubbar som Arsenal, Everton och Sevilla har försökt att värva Defour.

Daniel De Rossi - Roma
De Rossi är en mittfältare i världsklass och därför kostar han där efter också. Real har visat sitt intresse men enligt källor så är han ännu dyrare än Alonso, så det lär knappast bli De Rossi som blir ersättaren. Men skulle vi köpa De Rossi så skulle Reals mittfält bli riktigt bra. De Rossi är bra både defensivt och offensivt. Just nu är De Rossi den mest eftertraktade spelaren i Europa.

Alberto Aquilani - Roma
Detta är en spelare som har framtiden för sig. Aquilani kommer bli en stor spelare och han vill röra på sig från Roma har han sagt. Dessutom så är Liverpool ute efter honom och det skulle svida för dom om vi tog honom från dom. Han är också billigare än vad Alonso är. Aquilani är 25 år och på väg att blomma ut, Han är lite mer offensiv än vad dom andra är men han är också en bra defensiv spelare om det skulle behövas.


Cesc Fabregas - Arsenal
Fabregas är en av världens bästa passningsspelare och skulle passa perfekt in på mitten i Real Madrid. Men jag tror det kan vara svårt att får loss honom från Arsenal. Men om man skulle de så tror jag det skulle göra ont i alla Barca hjärtan. Han är nämligen från Barcelona från början. Men nu kan han vara aktuell för Real Madrid. Han är förmodligen lite dyrare men helt klart värd pengarna också. Alonso har just nu ett överpris som heter duga.



Källa: Marca, AS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0