Spelarbetyg: Real Madrid!

Så här dagen efter så kan man sitta där och fundera gjorde spelarna bra i från sig eller inte? Här kommer en liten bedömning av alla spelarna som deltog i matchen. betyg utdelas från 1-10!

Casillas: 4
Hade ingen lätt match fick inte mycket att göra, målen är inget att säga något om en nick som är omöjlig att ta och ett kanon skott nere i hörnet. Annars gav han ett säkert intryck.


Arbeloa: 2,5
hamnade fel några gånger, försöker komma med upp i anfallen men slår aldrig in bollen vid rätt tillfälle. kan få svårt att ta en plats när Ramos är tillbaka.

Albiol: 2
Albiol måste skärpa sig i försvars spelet, när Pepe inte är med måste han styra och ställ i backlinjen men det gör han inte. Är fel ute både vid 1-1 och vid 2-2. Men han kommer bli bättre det lovar ja. Såg trött ut tycker ja.


Marcelo: 4,5
Följder med bra upp i anfallen och är rörlig. Kom lite fel vid ett av målen, men gör en ok match iallafall. Marcelo har växt och kommer att bli nyttig i år.


Alonso: 4
Började matchen väldigt dåligt med mycket felpass, men spelade upp sig och slår många fina bollar. Fint inlägg till Ronaldo som var värt ett bättre öde.

Lass: 7
Lass fortsätter att överaska, nytt mål i går och matchvinnare. Han kämpar och sliter på mittfältet hela tiden, plus att han nu visar att han har ett bra skott också. 2 mål på lika många matcher inte illa för en defensiv mittfältare. Lass var en av dom bättre i går. Målet är världsklass.

Kaka: 6
Snart kommer det att lossna för Kaka, i går skjut han 6-7 skott som så när går in i krysset. Lite bättre riktning så kommer kaka spruta in mål. Har många fina pass, han springer mycket och verkar trivas i sin nya klubb. Är även inblandad i första målet med en väldigt fin pass till Benzema.

Ronaldo: 5
Gör mål på straffen och har en del fina kombinationer, men Ronaldo är inte i toppform ännu vi får ha tålamod. Han visade vi två tillfälle hur snabb han är, men ena gången så stod Raul och sov. Andra gången fick han inte bollen över målvakten. Han börjar komma in i det mer och mer.

Benzema: 5
kunde ha gjort två mål i går men det blev inget, en boll i ribban och en i stolpen som Raul petade in. Benzema är på rätt ställen och tar smarta löpningar. Målen kommer att komma.

Raul: 6
Han visar att han ska ha en plats i startelvan, en straff och ett mål fixar han själv. Raul såg pigg ut i första halvlek tröttnade i andra och blev utbytt.


Inhoppare:


Granero: 3
Gör inte så stor intryck på matchen, slår lite pass och hörnor bra, annars rätt anonym


Guti och Higuain:
Spelade så kort tid, men Higuain såg pigg ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0