Poäng till alla Madrid spelare!

Alla Real madrid spelarna som varit och spelat med landslaget kommer tillbaka till Madrid men en positiv inställning eftersom alla gick från sina matcher med antingen vinst eller oavgjort resultat. Men det höll på att gå illa för Spanien som med nöd och neppe lyckades vinna mot Makedonien efter att man legat under med 2-0.

Estland 0 - 1 Brasilien
Kaka spelade fram till min 58 då han ersattes av Julio Baptista.

Färöarna 0 - 1 Frankrike
Lass spelade hela matchen medans Karim Benzema satt på bänken 90 minuter.

Liechtestein 0 - 3 Portugal
Pepe spelade hela matchen. Ronaldo var sjuk

Nederländerna 2 - 2 England
Robben började matchen och spelade bra, Van der Vaart spelade första halvlek och gjorde mål, Sneijder bytes in efter 46 min istället för VDV.

Makedonien 2 - 3 Spanien

Xabi Alonso och Alvaro Arbeloa var med i startelva, Sergio Ramos kom in istället för Xabi i halvtid. Casillas  satt på bänken för kvällen.